< Terug

Buff Coolnet UV+ Insect Shield Harq Multi zonbescherming

119343555

Buff Coolnet Uv+ Insect Shield Harq Multi Bekijk groter

De Buff Coolnet UV+ is geschikt voor warme zomerdagen. De Buff beschikt namelijk over een zeer hoge UV-bescherming en een ultiem zweet management. Daarnaast ligt het draagcomfort hoog, dankzij het naadloze ontwerp.

Meer details

€ 23,95

ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Buff Coolnet UV+ Insect Shield Harq Multi zonbescherming

De Coolnet UV+ Geo Multi Buff is gemaakt van een combinatie van gerecycled polyester en elastaan. Dit maakt de Buff niet alleen elastisch en comfortabel, maar ook nog eens erg duurzaam. Deze mooie combinatie van materialen heeft nog een voordeel, het voert vocht heel goed af, waardoor u langer koel blijft. Daarnaast beschermt de Buff u tegen schadelijke UV-straling (UPF50+), dat maakt dit product erg geschikt voor gebruik op warme zonnige dagen. 

Wasvoorschriften

Het is belangrijk om de Buff goed te wassen na intensief gebruik. De labels op de artikelen geven een advies van een maximale wastemperatuur van 40°C. De Original Buff en de Coolnet UV+ zijn door Buff getest op een wastemperatuur van 60°C. Hieruit bleek dat kleuren vervagen niet en de kwaliteit blijft hetzelfde door het polyester weefsel. Daardoor zijn de Original Buff en de Coolnet UV+ te wassen op maximaal 60°C, wat ook geldt voor de Buff UV+ Insect Shield Harq Multi.

Productspecficaties

  • Naadloos
  • Verkoelend/vochtafvoerend
  • UV-bescherming
  • Seizoen: gehele jaar
  • Materiaal: gerecycled polyester, elastaan

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt. Polyester is daarnaast net als vele andere materialen schadelijk voor het milieu. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar en draagt bij aan de plastic soep in de oceaan. Polyester kan echter heel goed gerecycled worden. Het gebruik van gerecycled polyester vermindert zowel afvalberg als de afhankelijkheid van aardolie als bron. Gerecycled polyester is hiermee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Elastaan

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

How to wear

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Rood, Roze, Veelkleurig
Alternatieven
Buff Coolnet Uv+ Insect Shield Tantai Steel Blue

Buff Coolnet UV+ Insect Shield Tantai Steel Blue

Kleur (basis)Blauw
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Gewicht (gram)28
EigenschappenUV-bescherming
UV-beschermend
€ 23,95
Bekijk product

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel