< Terug

Odlo Ceramiwool BL Top Crew Neck s/s herenshirt

De Ceramiwool Top is het ideale herenshirt om te dragen wanneer de temperatuur stijgt, doordat hij uw huid actief tot wel 1°C af kan koelen. In het shirt is gewerkt met hoogwaardige wolvezels in combinatie met Ceramicool-techniek, waardoor het shirt ook over geurbestrijdende effecten beschikt. 

Meer details

€ 69,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Ceramiwool BL Top Crew Neck s/s herenshirt

De Ceramiwool-basistop met korte mouwen en een ronde hals is de ultieme actietop voor heren die korte metten maakt met de zomerhitte. Als de temperatuur stijgt, koelt de Ceramiwool Top uw huid actief tot wel 1°C af door gebruik te maken van de natuurlijke koelende kracht van keramische deeltjes is de Ceramicool-technologie. 

Om geurbestrijdende effecten toe te voegen aan deze veelzijdige top werken hoogwaardige wolvezels in combinatie met Ceramicool-techniek. De merinowolmix met een fijnheid van 17.5 micron voelt heerlijk zacht aan op uw huid. De normale pasvorm is ideaal voor sporten, actie en avontuur en de uitzonderlijke vochtregulatie houdt u langer droog. Ga voor de beste laag voor uw volgende avontuur in de buitenlucht voor de Ceramiwool-basistop met korte mouwen en ronde hals van Odlo. 

Productspecificaties

  • Geurwerend
  • Vochtregulerend
  • Huidverkoeling tot wel 1°C 
  • Materialen: Scheerwol (merino), polyamide 
  • Duurzaam geproduceerd

Materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Polyamide

Polyamide is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Oeko-Tex®

Odlo's functionele ondergoed draagt het Oeko-Tex®-label ‘Confidence in Textiles’, waarmee textiel dat is getest op schadelijke stoffen wordt gecertificeerd in overeenstemming met de Oeko-Tex Standard 100. Ons product voldoet aan de huidige menselijke ecologische eisen: geen carcinogene bestanddelen, geen formaldehyde, vrij van allergene kleurstoffen en een huidvriendelijke pH-waarde.


Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Rood
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Sneldrogend
Wasmachine bestendigJa
GeslachtHeren
MateriaalMerinowol, Polyamide
PasvormRegular Fit
HalsRonde hals
Lengte mouwenKort
Alternatieven
Odlo Warm Shirt l/s Crew Neck herenshirt

Odlo Warm Shirt Crew Neck heren

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenGeurwerend
Wasmachine bestendigJa
GeslachtHeren
Materiaal100% Polyester
€ 39,95
Outdoor shirts heren

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wat een fijn outdoor shirt is, is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille en borst moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel