< Terug

Fjällräven High Coast Trail 20 rugzak

Als je op zoek bent naar een simpele, stevige, stijlvolle en tijdloze trekkingrugzak, dan is de FjällRäven High Coast Trail 20 rugzak iets voor jou! De High Coast Trail 20 is zeer geschikt voor korte en ontspannen tochten in elk seizoen, maar zeker ook voor dagelijks gebruik. Deze rugzak is voorzien van een regenhoes, ga dus zorgeloos op pad gedurende het hele jaar! Gemaakt van G-1000 Eco materiaal van gerecycled polyester en biologisch katoen.

Meer details

€ 99,95

:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Fjällräven High Coast Trail 20 rugzak

De FjällRäven High Coast Trail 20 rugzak is een veelzijdige rugzak, die bestaat uit een hoofdvak, een voorvak met ritssluiting en één open zijvak. De rugzak is geschikt voor ontspannen wandeltochten of wanneer je spontaan op stap gaat. De rugzak bestaat uit een hoofd- en zijvak, die beide met ritssluiting open kan. De ritsopening van het hoofdcompartiment gaat langs één zijde open, waardoor de tas inhoud makkelijk te bereiken is wanneer je de tas over één schouder draagt. Daarnaast zijn ook al jouw spullen goed beschermd doordat de rugzak beschikt over een veiligheidsvak met sleutelclip. De borstband heeft een fluitje en de heupgordel kan eenvoudig verwijderd worden. Het voorvak en binnenvak zijn optimaal voor het opbergen van al jouw kleine, maar belangrijke benodigdheden. Ook is de rug gemaakt van ademend mesh en zijn de schouderbanden licht gewatteerd, deze beide eigenschappen dragen bij aan het draagcomfort. Verder heeft de High Coast Trail 20 geen drinksysteem, maar wel een vak met een slang uitgang waar je dit aan kunt bevestigen. De regenhoes zorgt ervoor dat de rugzak goed beschermd blijft tegen regen en deze is weer op te bergen in een van de binnenvakken. Tot slot is de High Coast Trail 20 gemaakt van sterk G-1000 HeavyDuty Eco dat je kunt behandelen met Greenland Wax voor extra weerstand tegen vocht en slijtage.

Producteigenschappen

  • Fluitje op borst

  • Met regenhoes

  • Ademend mesh op de rug

  • Hoofdvak-, zij- en binnenvak

  • Geen drinksysteem

  • Afmetingen: 39 x 25 x 21 (L x B x D)

  • Inhoud: 20 L

  • Gewicht: 600 g

  • Materiaal:

  • 65% polyester, 35% cotton

G-1000 materiaal

G-1000 is een stof die FjällRäven zelf heeft ontwikkeld. Het is een klassieker waarmee je het hele jaar door verschillende activiteiten en klimaten kunt trotseren, van de tropen tot de poolstreken. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% katoen die dicht op elkaar zijn geweven. Deze stof is vervolgens behandeld met Greenland Wax. Deze combinatie maakt G-1000 tot een populaire outdoorstof en heeft een aantal praktische eigenschappen:

  • Duurzaam: G-1000 stof van FjällRäven is heel slijtvast en gaat dus lang mee. Daarnaast is het lichtgewicht.

  • Waterafstotend: Dankzij de Greenland Wax is kleding met G-1000 bestand tegen korte regenbuien of vocht. Daarnaast is het sneldrogend.

  • Winddicht: FjällRäven kleding met G-1000 is bijna geheel winddicht. Als je het nog impregneert met Greenland Wax, ben je wel helemaal beschermd tegen wind.

  • Ademend: Een belangrijke eigenschap van G-1000 is een hoog ademend vermogen. Dat betekent dat je lichaam lekker droog blijft, ook tijdens inspannende activiteiten.

  • UV-bescherming: Dankzij G-1000 ben je bijna volledig beschermd tegen zonnestralen, waardoor er een kleiner risico is op verbranding.

  • Mugdicht: De dicht geweven stoffen houden muggen en andere vliegende insecten weg. Ideaal dus als je in de bergen, het bos of in een warm klimaat bent. Let op: G-1000 Lite is niet mugdicht.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Groen, Zwart
Gewicht (gram)600
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
GebruikTrekking, Wandelen
Rugzak compressiebandenJa
(Rug)zak inhoud in liter20
Ruimte voor drinksysteem?Nee
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
GeslachtUnisex
MateriaalPolyamide
Hoogte39 cm
Diepte21 cm
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
FjallRaven Kanken No. 2 rugzak

FjallRaven Kanken No. 2 rugzak

Kleur (basis)Groen
Gewicht (gram)550
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter16
Ruimte voor drinksysteem?Nee
€ 149,95
Bekijk product
Rugzakken tot 20 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel