< Terug

Osprey Tempest 9 WS/WM rugzak

Osprey Tempest 9 WS/WM rugzak Bekijk groter

De Tempest 9 is een ideale rugzak voor wanneer u een heerlijke dagwandeling doet, er passen precies genoeg spullen in en de tas draagt super comfortabel. 

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Osprey Tempest 9 WS/WM rugzak

Om te beginnen heeft de Tempest 9 een AirScape™ rugpand, dit rugpand bestaat uit foam en zorgt voor een goede ventilatie en veel comfort, ook wanneer u langer onderweg bent. De tas is speciaal ontworpen voor vrouwen, dit houdt in dat de tas een vrouwelijke pasvorm heeft, wat terug te zien is in het rugpand, de heupband en het harnas. 

Ook is de Tempest 9 voorzien van de Stow-on-the-Go ™ trekking pole bevestiging, dit is een simpele bevestigingsmogelijkheid voor wandelstokken aan de rugzak. Daarnaast heeft u dankzij het LidLock ™ systeem de mogelijkheid uw fietshelm bovenop de tas vast te maken. En dankzij InsideOut ™ compressieriemen blijven al uw spullen goed op hun plaats. 

Productiespecificaties

  • Ontworpen voor vrouwen
  • AirScape™ rugpand
  • Voorbereid watersysteem
  • Bungee-compressie systeem
  • LED-lampjes houder
  • LidLock™ systeem
  • Stow-On-The-Go systeem
  • Ijsbijllus
  • Verstelbare borstband met noodfluitje
  • Meshvakken met InsideOut ™ compressie
  • Vakken op de heupband

Speciale kenmerken

Stow-On-The-Go™

Het Stow-On-The-Go systeem bestaat uit een verstelbare elastische lus op de borstband en een elastische lus aan de zijkant van de rugtas. Met deze lussen kunt u uw wandelstokken snel en gemakkelijk opbergen zonder uw rugtas af te moeten doen. Dit is ideaal als u even uw handen vrij moet hebben. 

LidLock™

Met het LidLock™ systeem kunt u gemakkelijk uw fietshelm bevestigen aan de buitenkant van de rugtas. De plastic gesp kunt u door de centrale opening van uw fietshelm stoppen. Het elastische koord zorgt ervoor dat de gesp de fietshelm stevig vast trekt tegen de rugzak. Hierdoor is uw helm veilig opgeborgen zonder ruimte in te nemen in de rugzak.

Pasvorm

De pasvorm van de Tempest is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar kan ook heel goed door heren gedragen worden. Deze pasvorm onderscheid zich op drie punten van de reguliere pasvorm. 

Korter rugpand
Het rugpand is korter, omdat vrouwen over het algemeen een kortere rug hebben dan mannen. 

Smallere schouderbanden en zachte boorden
De schouderbanden zijn afgestemd op de smallere schouders van vrouwen. De banden zijn niet alleen smaller, maar hebben ook een duidelijke S-vorm en zijn voorzien van zachte boorden. Aan de uiteinden lopen de schouderbanden smal toe. Dit draagt bij aan een perfecte pasvorm.

Conische heupbanden
De heupbanden zijn aangepast aan het vrouwelijke bekken. De heupbanden lopen schuin van boven naar beneden, waardoor een conische vorm ontstaat. Hiermee past de tas zich helemaal aan de vrouwelijke anatomie aan. 

AirScape™ rugpand

Het AirScape™ rugpand bestaat uit richels van foam die kanalen vormen. Door deze kanalen kan de lucht goed ventileren. Over de foam richels zit een mesh laag die ook bijdraagt aan een goed ademend vermogen. Het rugpand sluit dicht tegen de rug aan. Hierdoor draagt u het gewicht dicht tegen het lichaam draagt. Dit zorgt voor een uitermate goede stabiliteit. 


Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)610
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter9
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesNee
Rugzak borstbandJa
Rugzak helmhouderJa
Rugzak rugpandLuchtbanen door polstering, verstelbaar
Hoogte46 cm
Diepte21 cm
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Osprey Tempest 30 WS/WM rugzak

Osprey Tempest 30 WS/WM rugzak

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)900
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
€ 139,95
Bekijk product
Rugzakken tot 20 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel