< Terug

Salomon Sense Ride Nocturne herenwandelschoen

De Salomon Sense Ride Nocturne van het Franse merk Salomon is een lage, zeer ventilerende wandelschoen voor heren. Het is een ideale vrijetijdsschoen, geschikt voor een heerlijke wandeling of stedentrip. Ook geschikt voor een wandeling in een tropisch klimaat. 

Meer details

€ 139,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Salomon Sense Ride Nocturne herenwandelschoen

De Salomon Sense Ride Nocturne is geschikt voor wandelingen in de natuur en in de stad, maar kan ook heel goed voor dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Deze wandelschoen valt onder de categorie A wandelschoenen, wat inhoudt dat het een lichte, soepele schoen is. De schoenen zijn erg comfortabel om aan te hebben en zijn daarom ideaal om te dragen tijdens het reizen.

Het buitenmateriaal van de Salomon Sense Ride Nocturne is gemaakt van mesh, net als de voering. Hierdoor is de schoen erg ademend, wat voor optimaal comfort zorgt. Voor optimale grip beschikt de Sense Ride Nocturne over een Contagrip-buitenzool.

Productspecificaties

  • Ademend
  • Comfortabel
  • Categorie: A
  • Materiaal: mesh
  • Buitenzool: Contagrip

Materiaal

Mesh

Het buitenmateriaal en de voering van de Salomon Sense Ride Nocturne zijn gemaakt van mesh. Mesh is een synthetisch materiaal dat in verschillende vormen gemaakt wordt. Door het gebruik van mesh is de schoen licht, flexibel en is het ademend vermogen hoog.

Inlegzool

De Salomon Sense Ride Nocturne heeft een uitneembare inlegzool van MERK. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Contagrip

Contagrip® is een grip technologie van Salomon. Het is in 1994 ontworpen voor berglaarzen. Tegenwoordig is het verwerkt in veel diverse schoenzolen van Salomon. Het is ontwikkeld en getest in samenwerking met atleten. Contagrip® is een mix van materiaal om de schoen optimale grip en langere levensduur te geven. Hierdoor zijn ze geschikt voor wandelen, trailrunning, mudruns en andere activiteiten waarbij je veel grip nodig hebt.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Salomon Sense Ride Nocturne het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)290
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht
GebruikTrail running
Reflecterende elementenJa
BuitenzoolRubber
Binnenmateriaal (schoenen)Textiel
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Salomon Wildcross Herenschoen

Salomon Wildcross herenschoen

Kleur (basis)Groen
GebruikTrail running
BovenmateriaalTextiel
Categorie wandelschoenA
BuitenzoolContagrip
€ 129,95
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel