< Terug

De mooiste netwerkwandelingen: Waterland & Zaanstreek

ISBN 978-90-389-2654-4

Elmar De mooiste netwerkwandelingen: Waterland & Zaanstreek Bekijk groter

Waterland & Zaanstreek is een prachtig gebied vol oude polders, Zaanse huizen, forten en IJsselmeerkust. De routes uit deze wandelgids lopen dwars door dit gebied, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige landschap. 

Meer details

€ 16,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving De mooiste netwerkwandelingen: Waterland & Zaanstreek

In het boekje De mooiste netwerkwandelingen staan 15 wandelingen met een afstand van 5 tot 15 kilometer. Meer dan de helft van de paden die u tijdens de wandelingen kunt belopen zijn onverhard, waardoor u kunt genieten van prachtige tochten in de Noord-Hollandse regio's Waterland en Zaanstreek, net boven Amsterdam. 

Elke wandeling in het boekje start met een introductie die een korte omschrijving geeft van het gebied waar de wandeling doorheen loopt en een impressie geeft van de route. Ook staat er bij de wandeling een kaartje waarin de wandeling ingetekend is en wordt er een overzicht met belangrijke informatie gegeven, zoals het start-en eindpunt van de route, de lengte en of u horeca tegenkomt tijdens de wandeling. Daarnaast wordt er veel achtergrondinformatie gegeven over de bezienswaardigheden en natuur die u tegenkomt tijdens de wandeling. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over een fort, maar ook over de flora & fauna die u onderweg tegenkomt. 

Deze wandelgids maakt gebruik van de knooppunten van het Wandelnetwerk Waterland & Zaanstreek. Deze routes staat duidelijk gemarkeerd, waardoor er geen uitgebreide routebeschrijvingen zijn gegeven in deze wandelgids. 

Productspecificaties

  • Afmetingen: 16,6 x 11,6 cm
  • Pagina's: 134 
Alternatieven
Elmar De mooiste Netwerkwandelingen: Groene Hart

De mooiste Netwerkwandelingen: Groene Hart

ElmarDe mooiste netwerkwandelingen: Kennemerland

De mooiste netwerkwandelingen: Kennemerland

Geen eigenschappen om te vergelijken
€ 16,95
Bekijk product
€ 16,95
Bekijk product
Travel boeken

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u graag meer wilt zien van onze travel boeken? Kom dan langs in onze winkel. Hier staan onze medewerkers ook voor u klaar!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel