Na ruim 8 jaar te hebben gewerkt in Cortgene 9 in Alblasserdam, is het tijd om de collectie iets meer ruimte te gaan geven. Die ruimte vonden we verrassend dichtbij. Vanaf 1 september 2021 hebben we het ambachtsherenhuis Huis Rijkee aan Cortgene 7 ook bij onze wandel- en buitensportwinkel betrokken.

Maar voor we het officieel als winkel in gebruik kunnen nemen, moet er eerst het één en ander gebeuren. Via deze pagina houden we u op de hoogte van de verbouwing. En natuurlijk berichten we u ook hier over de openingsdatum, zodra deze bekend is.

Nieuwe toonbank

19-11-2021

Heb jij onze nieuwe toonbank al gezien? Deze houten, glazen kast past precies bij de uitstraling van onze winkel en geeft ons alle ruimte om jou goed te helpen. En als je al heel lang bij ons in de winkel komt, dan weet je misschien nog wel hoe de "toonbank" er eerst uit zag.

Nieuwe wandrekken

03-11-2021

De winkel blijft maar veranderen! De afgelopen weken zijn ze druk bezig geweest in het nieuwe gedeelte met het plaatsen en vullen van nieuwe wandrekken voor kleding en schoenen. De inrichting krijgt zo steeds een beetje meer vorm en wat ons betreft wordt het prachtig!

Mooie schatten

23-10-2021

De laatste weken is er hard gewerkt aan de winkel en als u binnen bent geweest dan heeft u de veranderingen vast al opgemerkt.
Het leuke aan een oud pand is dat je soms in hoekjes mooie schatten ontdekt. Zo vonden we deze week een krant die vandaag precies 37 jaar oud is. Wij zijn heel benieuwd wat we de komende maanden nog meer gaan ontdekken in ons prachtige pand.

De verbouwing is begonnen

28-09-2021

De verbouwing aan ons buurpand is begonnen! Vorige week werden de eerste spullen met groot materieel binnen gebracht en dat leverde natuurlijk leuke plaatjes op. Terwijl de verbouwing gaande is bent u natuurlijk gewoon welkom in de bestaande winkel.

De sleuteloverdracht van Cortgene 7

25-08-2021

Groot nieuws! Antilope Outdoor gaat uitbreiden naar de buren! De oude verbinding tussen het koetshuis (de huidige winkel) en het ambachtsherenhuis Huis Rijkee zal worden hersteld en daarmee wordt onze winkel 3x zo groot. Vandaag was het zover: de sleuteloverdacht
Voordat we de winkel officieel in gebruik gaan nemen zetten we in september de deuren voor een paar weken open voor onder andere de sale en mooie exposities. We hopen je snel in het nieuwe pand te zien!