Keurmerk veilig winkelen

Webwinkel Keur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Elke deelnemer wordt door hen beoordeeld op een vaste checklist van punten. Hiermee controleren ze onder andere of het duidelijk is met wie u zaken doet, wat u afspreekt en of wij als Antilope Outdoor betrouwbaar zijn.


Klikken op het webwinkelkeurmerk bij aangesloten webwinkels geeft u de mogelijkheid om uw ervaring te plaatsen over ons of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft u meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes. Wij hebben gekozen voor Webwinkel Keur, omdat zij zowel juridisch als in alle redelijkheid advies en ondersteuning geven als dat nodig is.

Daarnaast is Webwinkelkeur een van de belangrijkste en bekendste keurmerken in Nederland, zodat u zeker weet dat u een professionele organisatie achter u heeft staan. 

Mocht u ondanks al deze screening toch problemen voordoen, dan kunt u terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie van Webwinkel Keur. Deze doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkomt u onnodig hoge kosten.