Categorieën

Back to schoolBen jij klaar voor het nieuwe schooljaar? Bij Antilope Outdoor hebben we alles wat je nodig hebt om goed op pad te gaan naar school. Van rugzak tot een fijne drinkfles.

Rugzakken

Om alle schoolspullen te vervoeren naar school is een stevige rugzak nodig. Wij hebben diverse rugzakken in ons assortiment. Bijvoorbeeld de bekende FjällRäven Kanken Rugzak. Deze is in heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen te krijgen, dus zit er altijd wel eentje tussen die bij je past. 

Regenhoes

Ook je rugzak heeft bescherming nodig bij regen. Een regenhoes zorgt dat alle spullen die in je rugzak zitten goed beschermd zijn tegen water. 

Drinkflessen

Een goede drinkfles kan niet ontbreken als je naar school gaat. De drinkflessen in ons assortiment zijn lekvrij en te krijgen in heel veel verschillende kleuren. 

Regenjas en regenbroek

Als je op de fiets zit dan kan het nog wel eens gebeuren dat je een regenbui over je krijgt. Wil je graag droog aankomen? Trek dan een regenjas en regenbroek aan. De Mac in a Sac regenkleding is 100% waterproof en gemakkelijk op te bergen in het meegeleverde opbergtasje. Heb je de regenponcho ook al gezien?

Fietsverlichting

Als je op de fiets zit is het belangrijk dat je te zien bent voor het andere verkeer. Daarom kan goede verlichting niet ontbreken. Wij hebben een ruim assortiment van voor- en achterlichten van Lezyne. Bekijk hier het volledige assortiment op onze website www.lezynestore.be.