Experience Center

Bent u op zoek naar goede wandelschoenen en wilt u de nieuwe schoenen graag eerst uitproberen voordat u tot aankoop overgaat? Dan is ons Antilope Experience Center iets voor u. Direct achter onze winkel kunt u naar hartenlust wandelen, schoenen proberen, voelen en nog eens een rondje lopen.


Een goede schoen moet je ervaren

Op onze website beschrijven wij de schoenen in onze collectie uitgebreid. Toch is het vaak lastig om online de eigenschappen van de schoen te vertalen naar dat wat geschikt is voor uw voet. In onze winkel staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren. Wij vinden het belangrijk dat alles helemaal klopt, dat de schoen juist past. Dat hij niet te zwaar is, niet te los of juist knelt en dat hij voldoende steun geeft. Maar dat is soms niet genoeg voor het juiste advies. Daarom kunt u nu de schoenen proberen in ons Experience Center. Want een goede schoen moet je echt ervaren!

Van het bos tot de Himalaya

In onze uitgebreide achtertuin hebben we een testparcours gemaakt, het Experience Center. Hier kunt u in alle rust op echt buitenterrein de schoenen uitproberen.
Of u de schoenen nu hoofdzakelijk wilt gaan gebruiken voor een rondje langs de molens, een stuk in het bos, of de hoogste bergen in de Himalaya wilt gaan bedwingen, goede schoenen zijn onmisbaar. Ons Experience center bestaat daarom uit een gevarieerd buitenterrein. Zo loopt u over een bergpad met stenen en keien, een houten vlonder, een pad met houtsnippers, een echte bergtrap en een vrij steil stukje rotspad. 

Kom dus passen en ervaren in Alblasserdam. Wij staan met een kopje koffie voor u klaar!

    


Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze
Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze

Veganistische wandelschoenen, duurzaam en stevig. Lees meer over deze en nog meer voordelen in onze blog!

Lees het volledige artikel
Op pad met de juiste regenkleding
Op pad met de juiste regenkleding

Met de hedendaagse regenkleding is zweten verleden tijd en loop je er toch stijlvol bij. Waar let je op? Wij helpen je...

Lees het volledige artikel