Categorieën

Antilope Kampeer ChecklistKamperen, steeds meer mensen kiezen weer voor deze vorm van vakantie. En wij snappen dat. Je voelt je dicht bij de natuur, kunt het zo luxe maken als je zelf wilt en staat u op een camping, dan is het bovendien gezellig met de overige campinggasten. 

Wilt u uw kampeervakantie goed beginnen, dan is er wel wat voorbereiding nodig. Zo is het belangrijk om de juiste uitrusting te hebben. Denk aan een tent en een slaapzak en -matje. Denk ook aan de juiste spullen om te koken en het servies om van te eten en drinken. En zo is er natuurlijk nog veel meer.

Vind bij Antilope Outdoor de juiste uitrusting

Om u te helpen bij de juiste uitrusting hebben wij een kampeer checklist gemaakt. Deze staat onderaan deze pagina, maar u kunt hem ook via onderstaande knop downloaden en printen. 

Download kampeer checklist

De meeste artikelen kunt u natuurlijk bij ons in de winkel of onze webshop vinden. Klik hieronder eenvoudig naar de belangrijkste groepen en maak uw uitrusting compleet. Heeft u advies nodig, dan staan onze collega's in de winkel voor u klaar met een kop koffie. Natuurlijk staat ook onze klantenservice voor u klaar om al uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.