Filter
Merken
meer... minder
Prijs
53 54
Gewicht (gram)
19 350
Kleur (basis)
meer... minder
Materiaal
meer... minder
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

Mogen we u persoonlijk helpen?

Dat kan niet missen, Jelle helpt u (net als de rest van onze enthousiaste club!) graag bij het zoeken naar de beste uitrusting. Kunt u het online niet vinden, grote kans dat u Jelle aan de lijn krijgt. Hij weet (bijna) alles over de beste uitrusting die nodig en handig is tijdens uw tocht in de natuur.

Daag hem of de rest van het team uit, e-mail, bel, app of kom langs!

Lees meer

Stappentellers

Stappentellers zijn niet alleen leuk om erbij te hebben, maar ze geven ook een doel aan het wandelen. Met deze goede wandelaccessoires kunt u bijhouden hoeveel stappen u zet, hoever u heeft gelopen en nog veel meer. Een stappenteller geeft u kort gezegd een beeld van uw eigen beweging per dag. 

Een stappenteller kan beschikken over de volgende functies:

Stappenteller

Dit is natuurlijk de basisfunctie van elke stappenteller. Door middel van een regelmatige beweging meet het apparaatje uw stappen. 'Wat heeft het nu voor nut dat ik weet hoeveel stappen ik zet?' vraagt u zich misschien af. Het antwoord op deze vraag is dat stappen bijhouden motiveert tot meer stappen zetten. Daarnaast kan bij een dieet een bepaalt aantal stappen vereist zijn. Ook voor het hardlopen is een stappenteller geschikt

Afstandsmeter

Het is altijd leuk om te weten hoever u gewandeld heeft, en door middel van een afstandsmeter kan u dit bijhouden. En u kan met de gemeten afstand en de gemeten hoeveelheid stappen uw gemiddelde snelheid berekenen.

Calorieverbruik

Om te weten hoeveel calorieën u verbruikt is altijd interessant. Het geeft u een goed beeld van uw dagelijkse beweging en kan helpen bij het afvallen. 

Timer

Een timer is handig om in een oogopslag te zien hoelang u gelopen heeft. Maar het kan ook interessant zijn om te zien hoelang u doet over een bepaalde afstand. 

Lees meer
1 product
Filter
 • Silva Stappenteller Ex30 5 functies
  € 53,50 Op voorraad

  Silva Stappenteller Ex30 5 functies - Blister

  De Silva Ex30 is een high tech stappenteller met vijf verschillende functies. Door slimme 3D-techniek kunt u de Stappenteller in uw rug- en handtas dragen.

  € 53,50
  Vergelijk
Toont 1 - 1 van 1 item

Wandelt u graag? Deze wandelaccessoires maken uw wandeltochten nog leuker! Met deze stappentellers weet u precies hoeveel stappen u heeft gezet. Daarnaast kunt u vaak ook andere dingen aflezen. Bijvoorbeeld het calorieverbruik of de afstand die u afgelegd hebt!

Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze
Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze

Veganistische wandelschoenen, duurzaam en stevig. Lees meer over deze en nog meer voordelen in onze blog!

Lees het volledige artikel
Op pad met de juiste regenkleding
Op pad met de juiste regenkleding

Met de hedendaagse regenkleding is zweten verleden tijd en loop je er toch stijlvol bij. Waar let je op? Wij helpen je...

Lees het volledige artikel