Reparatie en onderhoud

U kunt bij ons niet alleen terecht voor kleding, wandelschoenen en andere accessoires, maar ook voor reparatie en onderhoud van uw schoenen en jassen. Mochten uw zolen gaan slijten of is uw jas niet meer waterdicht, neem hem gerust eens langs! Ook tijdens de lockdown blijven wij open voor onderhoud en reparatie van kledingstukken en wandelschoenen.

Schoenen-APK

Wandelschoenen zijn zeer robuust, maar hebben niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd zullen ook zij slijtagesporen gaan vertonen. Mocht dit het geval zijn, neem dan alstublieft contact met ons op. Klein onderhoud als inspuiten en het vervangen van zolen en veters gebeurt in de winkel (klaar terwijl u wacht). Onderhoudsproducten zijn eveneens bij ons verkrijgbaar.

Voor grotere reparaties als verzolen werken wij samen met een reparatiebedrijf, gespecialiseerd in wandelschoenmerken als Lowa, Meindl en Hanwag. Zodra uw schoenen weer gereed zijn, kunt u ze weer bij ons komen afhalen.

Kleding

Voor het onderhoud van kleding hebben wij allerlei middelen in de winkel. Ook kunnen wij jassen en dergelijke voor u waxen met bijvoorbeeld Greenland Wax of inspuiten met een waterafstotende spray. Voor het vermaken van kledingstukken werken wij samen met een kledingreparateur. 

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bereiken op de chattelefonisch (+31 78-7850351), via WhatsApp of via e-mail (info@antilopeoutdoor.be).


Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit
Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit

Het wordt weer steeds later licht en steeds vroeger donker. Maar dit betekent gelukkig niet dat je dan niet meer kan genieten van je...

Lees het volledige artikel
Tienduizend - Het belang van stappentellen
Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel