Filter
Merken
meer... minder
Prijs
290 290
Kleur (basis)
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

We hebben er meer dan 150 hangen!

Kom ze passen, bekijken en vooral testen bij ons in de winkel. We nemen uitgebreid de tijd om u te helpen met het vinden van de juiste rugzak, of het onderdeel waar u al een poosje naar zoekt. Kom langs, ook als u uiteindelijk geen tas meeneemt vinden we het leuk als we u mogen helpen!

Lees meer

Trolley rugzak

Wanneer je een langere reis gaat maken met bijvoorbeeld het vliegtuig is een trolley ideaal, je kan er veel spullen in opbergen dankzij de grote rits en je kan ze gemakkelijk meenemen dankzij de hendel en wieltjes. Het voordeel van een trolley rugzak is dat je deze ook kan dragen als een rugzak wanneer bijvoorbeeld de ondergrond het onmogelijk maakt om de trolley over de grond te trekken. 

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten trolley's. De trolley's zijn ideaal voor het verplaatsen van een wat zwaardere inhoud. De trolley's zijn te dragen als rugzak, maar ook te rollen, wat erg handig is in het vliegtuig. Wilt u een trolley rugzak als handbagage gebruiken in het vliegtuig? Check dan even de toegestane afmetingen, zodat uw mooie trolley zeker te weten mee mag. Heeft u nog verdere vragen? Mail, bel of chat met ons! Wij staan voor al uw vragen klaar!

Lees meer
1 product
Filter
Toont 1 - 1 van 1 item

Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze
Veganistische wandelschoenen, een duurzame keuze

Veganistische wandelschoenen, duurzaam en stevig. Lees meer over deze en nog meer voordelen in onze blog!

Lees het volledige artikel
Op pad met de juiste regenkleding
Op pad met de juiste regenkleding

Met de hedendaagse regenkleding is zweten verleden tijd en loop je er toch stijlvol bij. Waar let je op? Wij helpen je...

Lees het volledige artikel