Betaling

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om te betalen:

In de winkel in Alblasserdam:

  • Contant
  • Pin
  • Creditcard (Visa, MasterCard)

Op onze website:

  • Creditcard (Visa, MasterCard)
  • Bancontact (Mister Cash)
  • SOFORT Banking
  • Bankoverschrijving
  • Klarna
  • PayPal
  • KBC/CBC

Creditcard

Creditcard is wereldwijd een van de populairste betaalmethoden. Omdat aankopen verzekerd zijn, is betaling met creditcard een van de veiligste opties. Wij accepteren de twee meest gebruikte creditcards, MasterCard en Visa. 

   

Bancontact & SOFORT Banking

Dit zijn twee betaalmethoden die het mogelijk maken om direct via internetbankieren het geldbedrag over te maken. Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Via uw vertrouwde internetbankier-omgeving maakt u het geldbedrag gemakkelijk en snel over. SOFORT Banking is in meerdere landen beschikbaar, waaronder Nederland en België, en vooral populair in Duitsland.

    

Bankoverschrijving

Als u in onze webshop kiest voor betalen via bankoverschrijving, dan krijgt u een bericht van onze betaalprovider Buckaroo met een bankrekeningnummer waaraan u het bedrag dient te voldoen. Dan kunt u zelf uw bestelling afrekening via bankoverschrijving. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling ontvangen is.

Klarna

Bij de meeste betaalopties betaalt u vooraf. Geeft u er de voorkeur aan om achteraf te betalen? Kies dan voor betalen met Klarna. Na uw bestelling ontvangt u een factuur per e-mail. Deze kunt u dan binnen veertien dagen na verzending aan Klarna betalen.

Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we uw contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor u op maat kan maken. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.

PayPal

PayPal kunt u het best zien als een digitale portemonnee. U zet een tegoed op uw PayPal-account, waarmee u veilig online kunt afrekenen, zonder uw bank- of creditcardgegevens te hoeven opgeven. 

KBC

KBC biedt zijn klanten aan om zowel direct als (voor bedragen tussen €50 en €1250) achteraf te betalen in de vertrouwde betaalomgeving. U kunt zelf instellen wanneer dit bedrag wordt overgemaakt.

Service en garantie

We hebben ons assortiment heel bewust opgebouwd met de meest hoogwaardige merken. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn aan het product dat u bij ons gekocht heeft, dan kunt u het terugsturen (zie retourneren) of bij ons terugbrengen.

Omdat er zulke hoge eisen worden gesteld aan de producten die we leveren, zijn we ook heel coulant in het oplossen van eventuele fouten. De eerste twee jaar heeft u daar sowieso recht op, daarna kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vragen of opmerkingen, we horen ze graag!

Met vriendelijke groet,

Lida & Evert