< Terug

Vaude Kintail 3 in 1 Jacket III damesjas

Vaude Kintail 3 in 1 Jacket III Dames Bekijk groter

Perfect voor al uw outdooractiviteiten is de Vaude Kintail 3 in 1 Jacket III. Deze jas bestaat uit een losse jas en vest, waardoor deze het hele jaar door te dragen is!

Meer details

€ 199,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Vaude Kintail 3 in 1 Jacket III damesjas

De Vaude Kintail 3 in 1 Jacket III is de perfecte jas voor al uw outdooractiviteiten. Deze damesjas is opgebouwd uit een windjack en een vest, die ook allebei los te dragen zijn. Het jack is water- en winddicht, waardoor u in elke weersomstandigheid heerlijk droog blijft!

Om al uw spullen met u mee te kunnen dragen, beschikt de Kintain 3 in 1 Jacket III over 2 zakken, die met een rits afsluitbaar zijn. Voor optimaal comfort beschikt deze jas over een kinbeschermer en verstelbare manchetten, waardoor deze jas perfect op uw lichaam aansluit. Kortom, bent u op zoek naar de ideale jas voor al uw outdooractiviteiten, dan is de Vaude Kintail 3 in 1 Jacket III perfect voor u!

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • 2 zakken
  • Kinbeschermer
  • Verstelbare manchetten
  • Materialen: polyester, polyamide

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

Soort jas3-in-1 Jas
Kleur (basis)Zwart
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
Gewicht (gram)990
EigenschappenComfortabel, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken2
WaterdichtJa
GeslachtDames
Alternatieven
Vaude Rosemoor 3 in 1 Damesjas

Vaude Rosemoor 3in1 Damesjas

Rab Cubit Stretch Down Hoody damesjas

Rab Cubit Stretch Down Hoody damesjas

Soort jas3-in-1 JasDonsjas
SeizoenWinterWinter
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)ZwartBlauw
Capuchon JaJa
€ 209,95
Bekijk product
€ 299,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews