< Terug

Sigg Traveller Black 600 ML

Sigg Traveller Black 600 ML Bekijk groter

De Sigg Traveller drinkfles is een fles van goede kwaliteit, de fles is recyclebaar en lichtgewicht. De inhoud van de fles is 0,6L, de fles is van aluminium en daardoor niet isolerend.

Meer details

€ 19,95

:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Sigg Traveller Black 600 ML

De Sigg Traveller drinkfles is een kwalitatief hoogwaardige en recyclebare drinkfles. De fles is extreem licht van gewicht en heeft een inhoud van 600 milliliter. De fles is 100% lekvrij, ook met koolzuurhoudende dranken. De fles is vrij van schadelijke stoffen. De praktische schroefdop van de fles zorgt ervoor dat hij met één vinger te dragen is. De diameter si 7,1 centimeter en de hoogte van de fles is 21,5 centimeter. Het materiaal van de fles is aluminium, hij is niet isolerend. Ideaal voor tijdens het sporten of lange wandelingen.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Fles inhoud (ml)600
Fles geïsoleerd?Nee
Materiaal flesAluminium
BPA-vrijJa
VaatwasserbestendigNee
LekvrijJa
Hoogte21,5 cm
Drinkfles

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet of dit een fijne drinkfles is? In onze winkel staan onze medewerkers voor u klaar! Wij helpen u graag met uw vragen, zodat u de perfecte drinkfles kunt kopen!

Reviews