< Terug

Green Oil Wet Chain Lube Kettingolie 100ml

Bekijk groter

Deze kettingolie van Green Oil smeert, beschermt en voorkomt roestvorming van de ketting. Een veelzijdig product wat ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Biologisch afbreekbaar en gemaakt van planten.

Meer details

€ 9,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Green Oil Wet Chain Lube Kettingolie 100ml

Deze kettingolie van Green Oil is te gebruiken in alle weersomstandigheden en is 's werelds eerste biologisch afbreekbaar smeermiddel die 100% van planten is gemaakt. De olie gaat meer per smeerbeurt wel meer dan 150 kilometer mee. Het smeermiddel smeert, beschermt en voorkomt roestvorming. Green Oil kettingolie is verpakt in een handige flacon met een smal mondstuk, zodat je de olie eenvoudig en doeltreffend aan kunt brengen op moeilijk te bereiken gebieden. Green Oil kettingolie is gemaakt van N-Toc, een speciaal verfijnd plantenextract, om de duurzaamheid van jouw ketting te verlengen, waardoor die langer meegaat.
Green Oil kettingolie kan ook gebruikt worden voor kabels, remgrepen, sloten en andere toepassingen. Ook in huis kan het voor verschillende doeleinden gebruikt worden. 

Specificaties

Kleur (basis)Clear
EigenschappenMilieuvriendelijk
Inhoud100 ml
Biologisch afbreekbaarJa

Reviews