< Terug

Rab Nexus hoody herenvest

Rab Nexus hoody herenvest Bekijk groter

De Rab Nexus Hoody is een lichtgewicht, ademend en sneldrogend herenvest. Deze hoody kan gedragen worden als laag of als los vest. Verder heeft het vest 2 zakken met rits en dubbele manchetten. 

Meer details

€ 89,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Nexus hoody herenvest

De Nexus hoody is een herenvest van Rab. Dit lichtgewichte vest kan gebruikt worden als midlayer, maar kan ook los gedragen worden. Ook heeft dit vest een capuchon. Dit vest is erg elastisch en sluit hierdoor perfect aan op uw lichaam om u zo heerlijk warm te houden! Doordat het vest grotendeels gemaakt is van gerecycled polyester, is het materiaal rekbaar, sneldrogend en goed ademend. Om uw spullen met u mee te kunnen dragen, beschikt de Nexus Jacket over 2 steekzakken die met een rits afsluitbaar zijn. Daarnaast past de capuchon onder een helm, zodat u ook onderweg goed warm wordt gehouden. Voor optimaal comfort heeft dit vest dubbele manchetten. Verder heeft deze hoody een normale pasvorm. Kortom, bent u op zoek naar een lichtgewicht en ademend herenvest, dan is de Rab Nexus hoddy ideaal voor u! 

Producteigenschappen

  • Lichtgewicht
  • Kan gedragen worden als laag of los
  • Capuchon
  • Elastisch
  • Rekbaar
  • Sneldrogend
  • Ademend
  • 2 steekzakken met rits
  • Dubbele manchetten
  • Pasvorm: regular fit
  • Materiaal: gerecycled polyester, polyester

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Technologieën

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Rab Nexus Hoody het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding 

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Sneldrogend
Aantal zakken2
GeslachtHeren
PasvormRegular Fit
Lengte mouwenLang
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Cirrus Flex 2.0 Hoody Heren

Rab Cirrux Flex 2.0 Hoody Heren

Rab Ascendor Hoody herenvest

Rab Ascendor Hoody herenvest

Soort jasPuffer jas
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)RoodOranje
Capuchon Ja
€ 189,95
Bekijk product
€ 119,95
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews