< Terug

FjallRaven Travellers Trousers M herenbroek

FjallRaven Travellers Trousers M herenbroek Bekijk groter

De Fjallraven Travellers Trousers herenbroek is perfect om te dragen tijdens warme dagen. De broek absorbeert vocht waardoor het koel blijft aanvoelen.

Meer details

€ 109,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Travellers Trousers M herenbroek

De Fjallraven Travellers Trousers herenbroek is ideaal voor tijdens het reizen in warmere klimaten. Doordat de broek lichtgewicht en comfortabel is, is de broek ook geschikt voor een citytrip. De broek is koel en sneldrogend. Daarnaast absorbeert het ook de vocht. Dit houdt in dat de broek zelfs op hele warme dagen koel aanvoelt en je geen last hebt van de warmte. De taille bevat een elastiek waardoor de broek goed aanpast aan het lichaam.

De Travellers Trousers herenbroek heeft voldoende opbergruimte. In totaal bevat de broek 7 zakken. 2 zakken op de dijen, 2 zakken op de achterkant, 2 steekvakken en een veiligheidszak. De knieën zijn versterkt, wat ervoor zorgt dat de broek daar minder snel slijt. Op zoek naar een ideale broek tijdens de zomer of de lente? Dan is de Fjallraven Travellers Trousers herenbroek zeker een aanrader!

Productspecificaties:

  • Sneldrogend
  • Koel
  • Elastisch
  • Voorgevormde knieën
  • Vochtgeleidend
  • Niet kreukbaar
  • Pasvorm: Relaxed fit
  • Gewicht: 340 gram
  • Materiaal: Polyamide & katoen

Materialen:

Polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

Kleur (basis)Beige
Buitenmateriaal (kleding)katoen, Polyamide
Gewicht (gram)340
Eigenschappenduurzaam, Kreukvrij, Sneldrogend, vochtgeleidend
Aantal zakken7
WaterdichtNee
WinddichtNee
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel