< Terug

Pinewood Tiveden InsectSafe herenbroek

Pinewood Tiveden InsectSafe herenbroek Bekijk groter

De Tiveden InsectSafe van Pinewood is een insectwerende en UV-beschermende herenbroek. Zo gaat u met deze broek altijd voorbereid op pad!

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Pinewood Tiveden InsectSafe herenbroek

De Pinewood Tiveden InsectSafe is onmisbaar als u voorbereid op pad wilt gaan. De broek is insectwerend en beschikt over UV-bescherming, wat ervoor zorgt dat u met deze broek goed beschermd bent. De broek heeft een licht elastische taille en verstelbare broekspijpen, wat ervoor zorgt dat deze broek perfect op uw lichaam aansluit.

De Tiveden InsectSafe beschikt over de NatureSafe technologie, wat ervoor zorgt dat de broek insectwerend is, zodat muggen en teken geen kans maken. Deze insectwerende laag gaat ongeveer 60 wasbeurten mee. Kortom, bent u op zoek naar een beschermende en comfortabele broek, dan is de Pinewood Tiveden InsectSafe ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Insectwerend
  • UV-bescherming
  • Elastische taille
  • 4 zakken
  • Materialen: polyester, katoen, elastaan

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Khaki
Binnenmateriaal (kleding)Elastaan, Katoen , Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, katoen, Polyester
EigenschappenAnti Insect, UV-bescherming
Aantal zakken4
TailleElastiek in de taille
WaterdichtNee
GeslachtHeren
Type broekLange broek
WinddichtNee
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Abisko Hike Trousers M

FjällRäven Abisko Hike Trousers M herenbroek

FjallRaven Karl Pro Trousers herenbroek

FjallRaven Karl Pro Trousers heren

LifeLine Lance Herenbroek

LifeLine Lance Herenbroek

LifeLine Outwell Men's Trousers HHL

LifeLine Outwell HHL herenbroek

SeizoenHet hele jaar doorHet hele jaar doorZomer
Kleur (basis)ZwartGroenZwartBruin
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)G-1000® Original: 65% polyester, 35% katoenPolyamide
Gewicht (gram)315476443
€ 179,95
Bekijk product
€ 174,95
Bekijk product
€ 69,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews