< Terug

Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen

Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen Bekijk groter

De Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen is een heerlijke vrijetijdsschoen met een comfortabele pasvorm en unieke uitstraling.

Meer details

€ 244,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Goede grip
  • Comfortabel
  • Niet waterdicht

Omschrijving Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen

De Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen is geschikt voor wandelingen in de natuur en in de stad, maar kan ook heel goed voor dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Deze wandelschoen valt onder de categorie A wandelschoenen, wat inhoudt dat het een lichte, soepele schoen is. De schoen is erg comfortabel om aan te dragen en is daarom ideaal om te dragen tijdens het reizen.

De Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen is een heerlijke vrijetijdsschoen. Het bovenwerk, gemaakt van volnerf leer is gecombineerd met een leren voering. Dankzij de buitenzool Zamberlan Vibram Fuga heeft de schoen een unieke uitstraling. De EVA wig zorgt ervoor dat de schoen goed dempend is. De binnenzool zorgt er juist voor dat de schoen een comfortabele pasvorm heeft. Kortom, bent u op zoek naar een comfortabele schoen voor in uw vrije tijd dan is deze schoen zeker aanbevolen!

Productspecificaties:

  • Dempend
  • Comfortabele pasvorm
  • Categorie: A
  • Gewicht (paar): 1000 gram (maat 42)
  • Buitenzool: Zamberlan Vibra Fuga
  • Materiaal: Volnerfleer, leer

Materialen

Volnerfleer/glad leer

Het buitenmateriaal van de de Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen is gemaakt van volnerfleer. Volnerfleer is afkomstig van de bovenste laag van de dierenhuid. Door de dikte is het een hele sterke en duurzame leersoort. 

Leren voering

De Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen heeft een leren voering. Het voordeel van een leren voering is dat het snel veel vocht kan opnemen. Daarnaast draagt een leren voering bij aan een aangename pasvorm. Het leer vormt zich namelijk naar uw voeten en zorgt er daardoor voor dat de schoenen zich helemaal aanpassen aan uw voeten.

Inlegzool

De Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen heeft een uitneembare inlegzool van Zamberlan. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de de Zamberlan 323 Cornell Low herenschoen een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een optimale grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend, waardoor deze  geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed schoonmaakt en onderhoudt. Om uw schoenen schoon te houden is de ShoeCare Cleaner van Organotex onmisbaar. Wilt u meer weten over hoe u de DEZE WANDELSCHOENEN het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’

Onderhoudsmiddelen per schoen

  • Algemeen wandelschoenen: impregneerspray

  • Leren wandelschoenen: o.a. spray, crème, conditioner, wax, spray met wax (bij crème en wax kun je een borstel toevoegen)

  • Suède wandelschoenen: suèdeborstel toevoegen naast andere onderhoudsmiddelen (leren wandelschoenen)

Specificaties

Kleur (basis)Bruin, Geel/Bruin
EigenschappenComfortabel, Flexibel, Lichtgewicht, Waterafstotend
GebruikDagelijks gebruik, Lichte wandelingen, Vlak terrein, Wandelen
BovenmateriaalVolnerfleer
Categorie wandelschoenA
BuitenzoolVibram Fuga
Gewicht paar (gram)1000
Binnenmateriaal (schoenen)Leer
Hoogte schoenLaag
WaterdichtNee
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Zamberlan 205 Stroll GTX herenwandelschoen

Zamberlan 205 Stroll GTX herenwandelschoen

Meindl San Remo herenwandelschoen

Meindl San Remo

Zamberlan 205 Stroll Evo GTX herenwandelschoen

Zamberlan 205 Stroll Evo GTX herenwandelschoen

Kleur (basis)GrijsBruinGrijs
EigenschappenWaterdichtWaterdichtWinddicht
GebruikVlak terreinWandelen
BovenmateriaalSuedeNubuckleerSuede
Categorie wandelschoenAAA
€ 179,95
Bekijk product
€ 244,95
€ 198,95
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews