Waarom Antilope Outdoor?

Dé specialist in wandelschoenen

Genoeg winkels hebben wandelschoenen in het assortiment, maar voor het beste advies gaat u naar een echte wandelspecialist. Daarom bent u bij Antilope Outdoor aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn vakkundige en gediplomeerd voetkundige wandelspecialisten. Met altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad, is er ongetwijfeld ook de schoen voor u bij!

Intake en uitgebreide voetmetingen

Om u de juiste schoenen te kunnen adviseren houden wij een korte intake. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we met u waarvoor u de wandelschoenen wilt gebruiken. Lichte wandelingen over een verhard pad vraagt om ander schoeisel dan meer veeleisende tochten over onverharde paden. 

Aansluitend doen wij een uitgebreide voetmeting. Hierbij meten we de voet op met een geavanceerd voetmeetsysteem. We kijken hierbij niet alleen naar de lengte van uw voet, maar ook naar de breedte. Wandelschoenen zijn er namelijk in verschillende breedtematen. Bovendien bekijken we ook de hoogte van uw wreef. Zo kunnen we de juiste schoen bij uw voet bepalen en bent u er zeker van dat u met goed passende wandelschoenen onze winkel verlaat.

Als u problemen aan de voeten heeft, dan kunnen wij niet alleen de juiste schoen, maar ook de juiste zool aanraden. En is het probleem niet op te vangen met ander schoeisel, dan werken wij samen met podologen en therapeuten die u vrijblijvend kunnen adviseren.

Experience center

Wij nemen de tijd om te zorgen dat u met de juiste schoenen naar huis gaat. U kunt uitgebreid passen. In ons Experience Center kunt u de schoenen testen op verschillende ondergronden. Een goede schoen moet je immers ervaren!

Nieuw! U kunt nu uw testwandeling 3x zo groot maken. Het wandel-testparcours in ons Experience Center is nu nog groter. Zo loopt u over een bergpad met stenen en keien, een houten vlonder, een pad met houtsnippers, een echte bergtrap en een vrij steil stukje rotspad. 

     

Comfortabel wandelen garantie

Met onze aanpak leggen we graag de brug tussen kwaliteitsschoenen enerzijds en de anatomie van de voet aan de andere kant. Daarom geven wij u de comfortabel wandelen garantie: wij garanderen dat u met onze schoenen lekker gaat wandelen.
Vraag in de winkel hoe het werkt.

Personal Shopping

Wilt u zeker zijn dat één van onze medewerkers alle tijd voor u heeft? Dan kunt u ook gebruik maken van personal shopping. Zo bent u verzekerd van alle tijd en advies op een tijdstip dat het u uitkomt. U maakt uw afspraak hier.

Reparatieservice

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw schoenen of kleding. Klein onderhoud voeren wij zelf uit, voor groter onderhoud of reparaties werken wij samen met een reparatiebedrijf. Wilt u meer weten, lees dan hier verder. Onderhoudsproducten zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Kleding vermaken

Het overkomt de beste: u vindt uw ideale wandelbroek, maar helaas is hij toch iets te lang. Moet u hem daarom maar weer terughangen in het rek? Nee hoor! Want wij zorgen ervoor dat uw kledingstuk netjes op maat wordt gemaakt. In de winkel zal één van onze medewerkers het te vermaken werk opnemen. Als het kledingstuk klaar is, dan krijgt u bericht van ons. Zo kunt u snel genieten van uw favoriete outdooractiviteit. 

Zakelijk bestellen

Ook voor bedrijven staan wij klaar. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine bestellingen outdoorkleding en/of -schoenen. Of u nu opzoek bent naar 1 paar schoenen of 100 vesten, wij regelen het voor u. Bovendien verzorgen wij ook het bedrukken of borduren van de kleding. Moet de kleding of schoenen voldoen aan bepaalde veiligheidsvoorschriften, ook daar kunnen wij in voorzien. U leest er hier meer over.

Vakkundig en servicegericht

Service staat bij ons voorop. Wij trekken ruim de tijd voor u uit en voorzien u van een kopje koffie of thee. Ons streven om iedere klant een goed gevoel te geven, heeft ertoe geleid dat wij een hoge klantenwaardering krijgen bij de onafhankelijke beoordelingswebsites.

Wij nodigen u van harte uit om onze service ook te komen beleven!