Waarom Antilope Outdoor?

Dé specialist in wandelschoenen

Genoeg winkels hebben wandelschoenen in het assortiment, maar voor het beste advies gaat u naar een echte wandelspecialist. Daarom bent u bij Antilope Outdoor aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn vakkundige en gediplomeerd voetkundige wandelspecialisten. Met altijd meer dan 3000 paar wandelschoenen op voorraad, is er ongetwijfeld ook de schoen voor u bij!

Intake en uitgebreide voetmetingen

Om u de juiste schoenen te kunnen adviseren houden wij een korte intake. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we met u waarvoor u de wandelschoenen wilt gebruiken. Lichte wandelingen over een verhard pad vraagt om ander schoeisel dan meer veeleisende tochten over onverharde paden. 

Aansluitend doen wij een uitgebreide voetmeting. Hierbij meten we de voet op met een geavanceerd voetmeetsysteem. Zo kunnen we de juiste schoen bij uw voet bepalen. 
Als u problemen aan de voeten heeft, dan kunnen wij niet alleen de juiste schoen, maar ook de juiste zool aanraden. En is het probleem niet op te vangen met ander schoeisel, dan werken wij samen met podologen en therapeuten die u vrijblijvend kunnen adviseren.

Experience center

Wij nemen de tijd om te zorgen dat u met de juiste schoenen naar huis gaat. U kunt uitgebreid passen. In ons Experience Center kunt u de schoenen testen op verschillende ondergronden. Een goede schoen moet je immers ervaren!

Comfortabel wandelen garantie

Met onze aanpak leggen we graag de brug tussen kwaliteitsschoenen enerzijds en de anatomie van de voet aan de andere kant. Daarom geven wij u de comfortabel wandelen garantie: wij garanderen dat u met onze schoenen lekker gaat wandelen.
Vraag in de winkel hoe het werkt.

Personal Shopping

Wilt u zeker zijn dat één van onze medewerkers alle tijd voor u heeft? Dan kunt u ook gebruik maken van personal shopping. Zo bent u verzekerd van alle tijd en advies op een tijdstip dat het u uitkomt. U maakt uw afspraak hier.


Reparatieservice

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw schoenen of kleding. Klein onderhoud voeren wij zelf uit, voor groter onderhoud of reparaties werken wij samen met een reparatiebedrijf. Wilt u meer weten, lees dan hier verder.
Onderhoudsproducten zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Vakkundig en servicegericht

Service staat bij ons voorop. Wij trekken ruim de tijd voor u uit en voorzien u van een kopje koffie of thee. Ons streven om iedere klant een goed gevoel te geven, heeft ertoe geleid dat wij een hoge klantenwaardering krijgen bij de onafhankelijke beoordelingswebsites.

Wij nodigen u van harte uit om onze service ook te komen beleven!


Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit
Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit

Het wordt weer steeds later licht en steeds vroeger donker. Maar dit betekent gelukkig niet dat je dan niet meer kan genieten van je...

Lees het volledige artikel
Tienduizend - Het belang van stappentellen
Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel