< Terug

FjallRaven Abisko Shade Trousers damesbroek

FjallRaven Abisko Shade Trousers damesbroek Bekijk groter

De FjallRaven Abisko Shade Trousers is een lichtgewicht broek voor dames. Dankzij het G-1000 Air materiaal met maximale luchtcirculatie is de broek zeer geschikt voor reizen en wandelen in warme omstandigheden.

Meer details

€ 164,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Abisko Shade Trousers damesbroek

De FjallRaven Abisko Shade Trousers is een lichtgewicht broek voor dames, erg geschikt voor reizen en activiteiten onder warmere omstandigheden. Dankzij de ritsen die van de heup tot knie lopen, kunt u overtollige warmte vrijlaten. Het ventilerende heupstuk aan de achterzijde laat lucht circuleren terwijl u beweegt. Dit maakt de broek erg geschikt voor outdooractiviteiten in warme en tropische klimaten.

U kunt je de broekspijpen oprollen tot ¾ lengte en vastmaken met knopen. De uiteinden van de pijpen zijn iets wijder voor extra ventilatie. De Abisko Shade Trousers heeft steekzakken met meshvoering en een kleine zak op de broekspijp met ritssluiting. Aan de binnenkant zit ook een veiligheidszak voor waardevolle spullen. Tot slot zit aan de voorkant een kleine lus om uitrusting aan vast te maken. Kortom, bent u op zoek naar een lichtgewicht broek, dan is de FjallRaven Abisko Shade Trousers ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Lichtgewicht
  • Ademend
  • Oprolbaar
  • 4 zakken
  • Gewicht: 300 gram
  • Materialen: G-1000 Air, polyester, katoen

Materialen

G-1000 Air

G-1000 Air is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam en goed ademend is. Daarnaast biedt G-1000 bijna 100% bescherming tegen UV.  G-1000 Air kan behandeld worden met Greenland Wax. Door de broek te waxen, wordt de stof beter wind- en waterafstotend. Waxen zorgt er alleen ook voor dat de stof zwaarder en minder ademend wordt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Grijs
Gewicht (gram)300
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken4
Voorgevormde knieënJa
MateriaalKatoen, Polyester
Type broekOprolbroek
Alternatieven
FjallRaven Abisko Trail Stretch Trousers damesbroek

FjallRaven Abisko Trail Stretch Trousers damesbroek

Kleur (basis)Rood
€ 209,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel