< Terug

FjallRaven Vidda Pro Trousers Regular

81760R

Bekijk groter

De FjallRaven Vidda Pro Trousers Regular is de perfecte herenbroek voor al uw outdooractiviteiten. Deze broek is winddicht en waterafstotend, waardoor u voorbereid op pad gaat!

Meer details

€ 0,00

ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Slijtvast
  • Voorgevormde knieën
  • Niet afritsbaar

Omschrijving FjallRaven Vidda Pro Trousers Regular

De FjallRaven Vidda Pro Trousers Regular is een weerbestendige herenbroek, die perfect is voor al uw outdooractiviteiten. Deze broek is gemaakt van het slijtvaste G-1000 materiaal en is hierdoor te behandelen met Greenland Wax. De broek is van zichzelf al winddicht en waterafstotend, zodat u voorbereid op pad kunt. Toch is de Vidda Pro Trousers Regular ook ademend, zodat u deze urenlang comfortabel kunt dragen. De broek beschikt over 6 zakken, waarin u uw spullen gemakkelijk kwijt kunt. Hiernaast beschikt deze broek over een multi-tool zak, waarin u uw bijl of wandelstokken aan uw broek kunt bevestigen.

De broek heeft voorgevormde knieën, waardoor deze broek een groot comfort heeft. Ook heeft de broek een laarshaak. De uiteinden van de pijpen zijn verstelbaar, wat ervoor zorgt dat deze broek perfect op uw lichaam aansluit. Op het zitvlak en de knieën zit een dubbele laag stof, zodat de levensduur van deze broek nog langer wordt! Kortom, bent u op zoek naar een robuuste outdoorbroek met veel opbergmogelijkheden, dan is de FjallRaven Vidda Pro Trousers Regular ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Slijtvast
  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Ademend
  • 6 zakken
  • Voorgevorme knieën
  • Laarshaak
  • Lengte (maat 48): 184 cm
  • Gewicht (maat 48): 590 gram
  • Materialen: polyester, katoen

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

Kleur (basis)Grijs, Zwart
Gewicht (gram)590
EigenschappenAdemend, Waterafstotend, Winddicht
Wasmachine bestendigJa, maar niet in droger
Aantal zakken6
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënJa
MateriaalKatoen, Polyester
PasvormRegular Fit
Type broekLange broek
Hoogte184 cm
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Travellers MT Trousers M

FjallRaven Travellers MT Trousers herenbroek

Jack Wolfskin Parana Herenbroek

Jack Wolfskin Parana herenbroek

SeizoenWinter
Kleur (basis)GrijsZwart
Gewicht (gram)340380
EigenschappenSneldrogendWinddicht
Aantal zakken62
€ 144,95
Bekijk product
€ 139,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews