< Terug

Leki Apic GTX Lady handschoenen

In prijs verlaagd! Leki Apic GTX Lady handschoenen Bekijk groter

De Leki Apic GTX Lady is een comfortabele handschoen voor dames. Deze is water- en winddicht, waardoor u deze tijdens elke winterse weersomstandigheid kunt dragen!

Meer details

€ 59,95incl. btw

€ 45,00

-€ 14,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Leki Apic GTX Lady handschoenen

De Leki Apic GTX Lady zijn de ideale handschoenen voor uw wintersportactiviteiten. Deze handschoen is speciaal ontworpen voor dames, waardoor deze perfect op uw handen aansluit. Door het Gore-Tex membraan is de Apic water- en winddicht, waardoor uw handen in elke weersomstandigheid heerlijk warm blijven. Toch is deze ook ademend, wat voor optimaal comfort zorgt. 

Door het G-grip materiaal op de palm heeft u optimale grip, wat deze handschoen ook ideaal maakt om te dragen tijdens het skieën. De Apic GTX Lady beschikt over een licht elastische pols en een klittenbandsluiting, waardoor deze perfect op uw handen aansluit. Kortom, bent u op zoek naar een water- en winddichte handschoen voor dames, dan is de Leki Apic GTX Lady ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Geschikt voor dames
  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Goede grip
  • Elastische pols
  • Klittenbandsluiting
  • Materialen: polyester, polyamide, polyurethaan

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Wit, Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide, Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Polyester, Polyurethaan
EigenschappenIsolerend, Waterdicht, Winddicht
WaterdichtJa
GeslachtDames
Voorgevormde vingersJa
Handschoen / wantHandschoen
Outdoor handschoenen

Kom passen in de winkel 

Twijfelt u welke nekwarmer te kiezen? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Antilope Outdoor
Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam

Reviews