< Terug

Odlo Performance Winter handschoenen

Odlo Gloves Performance Winter Bekijk groter

Onmisbaar tijdens uw intensievere outdooractiviteiten deze winter is de Odlo Performance Winter. Deze handschoen is winddicht, waardoor uw handen altijd heerlijk warm blijven!

Meer details

€ 64,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Performance Winter handschoenen

Odlo Performance Winter is de ideale handschoen tijdens uw intensievere outdooractiviteiten deze winter. Deze handschoen is winddicht en goed geïsoleerd, waardoor uw handen heerlijk blijven. Toch blijft deze ook ademend, wat voor optimaal comfort zorgt.

Op de palm van de Performance Winter zit een siliconen print, wat voor optimale grip tijdens uw outdooractiviteiten zorgt. Om ervoor te zorgen dat u uw elektronische apparaten gemakkelijk kunt bedienen terwijl u de handschoen draagt, is deze touchscreen compitabel. 

Productspecificaties

  • Winddicht
  • Isolerend
  • Ademend
  • Siliconen palm
  • Touchscreen compitabel
  • Materialen: polyamide, elastaan, katoen

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Katoen , Polyamide, Polyester, Polyurethaan
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyamide
EigenschappenAdemend, Winddicht
WaterdichtNee
GeslachtUnisex
Voorgevormde knieënJa
Handschoen / wantHandschoen
Outdoor handschoenen

Kom passen in de winkel 

Twijfelt u welke nekwarmer te kiezen? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Antilope Outdoor
Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel