< Terug

MSR Alpine StowAway Pot 1.1L

MSR Alpine StowAway Pot 1.1L Bekijk groter

De MSR Alpine StowAway Pot 1,1L zijn roestvrijstalen pannen. De pannen zijn veelzijdig, maar ook erg veilig. Ook is het zeer lichtgewicht. 

Meer details

€ 36,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving MSR Alpine StowAway Pot 1.1L

De MSR Alpine StowAway Pot 1,1L zijn roestvrijstalen pannen, die bestand zijn tegen zeer intensief gebruik. Ook is het een hoogwaardige, duurzame optie voor het koken. De pannen zijn perfect voor kamperders en ook voor de onervaren kampeerders. De pannen zijn veelzijdig, wat inhoud dat ze ideaal zijn voor het opbergen van spullen of benodigdheden als je niet aan het koken bent. Ook zijn ze erg veilig door de scharnierende, gemakkelijk op te tillen handgreep, die over het gemonteerde deksel kan, om het op zijn plaats te vergrendelen. Het weegt ook maar 440 gram.

Specificaties

Gewicht (gram)440
Eigenschappencompact, duurzaam
MateriaalRoestvrij staal
Alternatieven
MSR Ceramic Pot 2.5 Liter pan

MSR Ceramic Pot 2.5 Liter pan

MSR PocketRocket Stove Kit

MSR PocketRocket Stove Kit

Gewicht (gram)300732
EigenschappenLichtgewicht
MateriaalAluminium
Inhoud 2,5 L
Hoogte 12 cm
€ 74,95
Bekijk product
€ 119,95
Bekijk product
Outdoor koken

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u op reis ook culinair koken, maar weet u niet hoe? Kom dan naar onze winkel in Alblasserdam! Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over het outdoor koken. U stelt uw eventuele vragen, wij geven u een passend advies. Zo kookt u zelfs op reis de sterren van de hemel!

Reviews