< Terug

MSR DragonFly Combo

11776

MSR DragonFly Combo Bekijk groter

De MSR DragonFly Combo is zeer compact en makkelijk mee te nemen. Het biedt u de vlamregeling die u nodig heeft en is zeer sterk en stabiel. 

Meer details

€ 234,95

Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving MSR DragonFly Combo

De MSR DragonFly Combo heeft een chassis dat bestand is tegen verschillende brandstoffen en het veelvuldige gebruik. Dit is gecombineerd met de prestaties van het precisiestoken. Het is zeer sterk en stabiel en kan gemakkelijk potten tot 10  diameter aan. Deze DragonFly Combo heeft een dubbel kleppen ontwerp, wat de vlamregeling die u nodig hebt biedt. Ook gaat het heel gemakkelijk van nul naar schroeien, waardoor sneeuw snel kan smelten en op temperatuur gebracht kan worden. Het heeft een ongeëvenaarde vlamcontrole en extra brede pansteunen. Het is zeer compact en dus makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Ook is het zeer efficiënt dankzij de hangende branderknop, waardoor de kachel heet en sterk brandt terwijl er minder warmte verloren gaat aan de grond. De MSR DragonFly Combo weegt maar 510 gram.

Specificaties

Eigenschappencompact, Stabiel
Gewicht paar (gram)510
Outdoor koken

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u op reis ook culinair koken, maar weet u niet hoe? Kom dan naar onze winkel in Alblasserdam! Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over het outdoor koken. U stelt uw eventuele vragen, wij geven u een passend advies. Zo kookt u zelfs op reis de sterren van de hemel!

Reviews