< Terug

Jack Wolfskin Merino Cap Women damesmuts

Jack Wolfskin Merino Cap Women damesmuts Bekijk groter

De Odlo Merino Cap Women is een gebreide, warme damesmuts. Deze muts is geurwerend en kan dus voor langere tijd gedragen worden. Verder ziet het uiterlijk van de muts er stijlvol uit. 

Meer details

€ 36,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Merino Cap Women damesmuts

De Merino Cap Women is een damesmuts van Jack Wolfskin. Deze gebreide muts houdt het hoofd en de oren goed warm, terwijl hij er tegelijkertijd stijlvol uitziet. De muts is gemaakt van zachte, ademende wol, die de geur van zweet niet vasthoudt. Hierdoor kan deze muts voor lange tijd gedragen worden, zonder dat hij gaat stinken. Verder heeft deze muts bovenop een pompon, waardoor hij een leuk uiterlijk heeft. 

Producteigenschappen

  • Gebreid
  • Stijlvol uiterlijk
  • Zacht, ademend materiaal
  • Houdt geurtjes niet vast
  • Materialen: 70% wol, 30% polyamide

Materialen

Wol

Wol heeft verschillende natuurlijke eigenschappen. Zo zorgt wol voor een goede vocht- en temperatuurregeling en is de wol ademend. Wol is daarnaast duurzaam en slijtvast. Ook is dit materiaal vuilafstotend en brandwerend.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Groen
EigenschappenComfortabel, Geurwerend
MateriaalPolyamide, Wol
Outdoor mutsen

Kom passen in de winkel

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een muts? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel