< Terug

Hatland Walter Porelle pet

Hatland Walter Porelle pet Bekijk groter

De Hatland Walter Porelle is een ademende baseball cap. Deze pet is waterafstotend en heeft een goede UV-bescherming van UPF 50+. Verder heeft de pet een oorflap voor extra bescherming.

Meer details

€ 59,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hatland Walter Porelle pet

De Walter Porelle is een baseball cap van Hatland. Deze pet is zeer geschikt voor gebruik op zonnige dagen doordat hij beschikt over een goede UV-bescherming. Verder is de de pet ademend. Hierdoor gaat deze niet te veel zweten. Daarnaast is de pet ook nog waterafstotend, waardoor hij de drager bij een plotse lichte regenbui redelijk droog houdt. Bovendien beschikt deze pet over een uitklapbare flap, die rondom het achterhoofd en de oren gaat. Deze flap zorgt ervoor dat de oren en nek nog beter beschermd worden.  

Producteigenschappen

  • UV-bescherming: UPF 50+
  • Ademend
  • Waterafstotend
  • Oorflap
  • Geslacht: unisex
  • Materialen: 100% polyamide

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
EigenschappenAdemend, UV-bescherming, Windafstotend
GeslachtUnisex
MateriaalPolyamide
UV beschermingUPF50+
Outdoor petten

Kom passen in de winkel

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een pet? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews