< Terug

Zamberlan N Baffin GTX RW

Zamberlan N Baffin GTX RW Bekijk groter

De Zamberlan N Baffin GTX RW is de ideale wandelschoen voor het maken van trektochten. Deze wandelschoen is zeer stevig, waterdicht en ademend. De Zamberlan N Baffin GTX RW behoort tot categorie B.

Meer details

€ 249,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Zamberlan N Baffin GTX RW

De Zamberlan N Baffin GTX RW is uitermate geschikt voor trektochten en meerdaagse huttentochten. Deze wandelschoen valt onder de categorie B wandelschoenen wat inhoudt dat het een stevige schoen is die goede enkelsteun geeft. Vooral als u een fanatieke wandelaar bent en ook wel eens buiten de gebaande paden wandelt, zult u veel baat hebben bij de Zamberlan N Baffin GTX RW. Deze wandelschoen is ook ideaal wanneer u graag langere en moeilijkere bergtochten maakt in uw vakantie.

Het buitenmateriaal van de Zamberlan N Baffin GTX RW is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

 

De Zamberlan N Baffin GTX RW bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

De Zamberlan N Baffin GTX RW heeft een uitneembare inlegzool van MERK. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Zamberlan N Baffin GTX RW een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Zamberlan N Baffin GTX RW het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Producteigenschappen

  • Ademend

  • Waterdicht

  • Gewicht (paar):  840 gram (maat 42)

  • Categorie: B

  • Materialen: Nubuckleer, GORE-TEX

  • Buitenzool: Vibram

Specificaties

Kleur (basis)Bruin
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Stijlvol, Waterdicht
GebruikStevige wandelingen, Trekking
BovenmateriaalNubuckleer
Categorie wandelschoenB
BuitenzoolVibram
Gewicht paar (gram)840
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenHoog
WaterdichtJa
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Zamberlan 2040 Dufur Evo GTX RR herenwandelschoen

Zamberlan 2040 Dufur Evo GTX RR herenwandelschoen

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenWinddicht
GebruikZwaardere bergwandeling
BovenmateriaalLeer
Categorie wandelschoenB/C
€ 294,95
Bekijk product

Reviews