< Terug

Meindl MT Work sok

Meindl MT Work sokken Bekijk groter

Onmisbaar tijdens uw koudere wandelingen is de Meindl MT. Deze sok is deels gemaakt van schapenwol in combinatie met alpacawol, wat voor optimaal comfort zorgt.

Meer details

€ 22,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Meindl MT Work sok

De Meindl MT Work is een zeer isolerende unisex sok. De sok is deels gemaakt van schapenwol in combinatie met alpacawol, wat ervoor zorgt dat uw lichaamswarmte optimaal vastgehouden wordt. Hiernaast zorgt dit voor optimaal comfort in uw schoenen. 

Dankzij verstevigingen bij de hiel en tenen is de sok slijtvast, zodat de MT Work jarenlang meegaat. Kortom, bent u op zoek naar een isolerende en comfortabele unisex sok, dan is de Meindl MT Work de ideale sok voor u!

Productspecificaties

  • Isolerend
  • Comfortabel
  • Verstevigingen
  • Unisex
  • Materialen: polyacryl, wol, polyamide

Materialen

Wol

Wol heeft verschillende natuurlijk eigenschappen. Zo zorgt wol voor een goede vocht- en temperatuurregeling en is de wol ademend. Wol is daarnaast duurzaam en slijtvast. Ook is dit materiaal vuilafstotend en brandwerend.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Grijs
Wasmachine bestendigJa, maar niet in droger
GeslachtUnisex
MateriaalElastaan, Polyacryl, Polyamide, Wol
AntibacterieelNee
Alternatieven
Lowa ATC Socks

Lowa ATC Socks

Meindl MT6 Men herensok

Meindl MT6 Men herensok

Meindl MT6 Lady damessok

Meindl MT6 Lady damessok

SeizoenHet hele jaar doorHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartRoodRood
EigenschappenGeurwerend
GeslachtHerenDames
MateriaalPolyamidepolypropylenepolyetheen
€ 19,95
Bekijk product
€ 22,95
Bekijk product
€ 22,95
Bekijk product
Wandelsokken

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u geadviseerd worden over welke wandelsokken u het best kunt bestellen? Kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Alblasserdam.

Reviews