< Terug

Victorinox Zakmeshanger

Victorinox Zakmeshanger Bekijk groter

Met de Victorinox Zakmeshanger verliest u uw zakmes nooit meer uit het oog. Het beschikt over een ketting en een clipje waardoor u het gemakkelijk aan uw broek kunt bevestigen.

Meer details

€ 17,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Victorinox Zakmeshanger

Met de Victorinox Zakmeshanger verliest u uw zakmes nooit meer uit het oog. Het beschikt over een ketting en een clipje waardoor u het gemakkelijk aan uw broek kunt bevestigen. Het is gemaakt van RVS, waardoor het niet gevoelig is voor roest. De ketting heeft een lengte van 40 centimeter en de ketting is 1,5 mm dik. Hierdoor is het handig en ziet het er ook nog eens goed uit met een klassiek tintje.

Ook gedacht aan?
Zakmes accessoires

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u graag meer informatie over welke zakmes accessoires u moet aanschaffen? En weet u niet zeker welke zakmes accessoires bij uw zakmes passen? In onze winkel in Alblasserdam staan onze medewerkers voor u klaar! Ze helpen u met het vinden van de perfecte zakmes accessoires.

Reviews