< Terug

Antilope Ulrich herenpolo

De Antilope Ulrich herenpolo van Maier Sports is functioneel en lichtgewicht en daarom perfect voor wandelingen en andere buitenactiviteiten. Bovendien is dit een uniek Antilope-jubileumartikel.

Meer details

€ 39,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Ultiem comfort

Omschrijving Antilope Ulrich herenpolo

Limited edition jubileumartikel

In 2023 bestaat Antilope Outdoor 10 jaar. Dit vieren wij met limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen. Met deze Antilope Ulrich herenpolo van Maier Sports komt u goed voor de dag. De polo heeft een bedrukking van ons Antilope Outdoor-logo. Heeft u al bijna uw Antilope Outdoor-outfit compleet?
Alle Antilope-jubileumartikelen bekijkt u hier.

Stempelkaart

Wist u dat u een sticker kunt verdienen met de jubileumartikelen? Maak in 2023 een originele foto waarop u de door u aangekochte limited edition ’Antilope’ jubileumartikel(en) zichtbaar draagt, met een totaalwaarde van minimaal €100,-. Stuur de foto naar ons op via de mail of breng hem langs in de winkel en u heeft weer een sticker verdiend voor op uw spaarkaart! Meer informatie over de spaarkaart en de voorwaarden vindt u hier.

Over de Antilope Ulrich herenpolo

De Antilope Ulrich herenpolo van Maier Sports is gemaakt van zeer functioneel piqué materiaal, waardoor hij perfect is voor wandelingen en andere buitenactiviteiten waarbij u echt kunt genieten van het gevoel van het lichtgewicht materiaal op uw huid. De dryprotec-technologie zorgt ervoor dat de Antilope Ulrich herenpolo snel droogt als hij nat is. De klassieke kraag met knopen garandeert een stijlvolle look.

Productspecificaties:

  • Ademend 
  • Sneldrogend 
  • Knoopsluiting 
  • Pasvorm: Regular fit 
  • Gewicht: 180 gram 
  • Materiaal: 100% polyester

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Grijs
Gewicht (gram)180
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Lichtgewicht, Sneldrogend
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Odlo Polo s/s Nikko heren

Odlo Polo s/s Nikko heren

Jack Wolfskin Pique Polo herenshirt

Jack Wolfskin Pique Polo heren

Killtec Lilleo Polo herenshirt

Killtec Lilleo Polo herenshirt

SeizoenZomerZomerZomer
Kleur (basis)GroenGrijsBlauw
Gewicht (gram)260
EigenschappenUV-beschermingSneldrogendvochtgeleidend
Wasmachine bestendigJaJaJa, maar niet in droger
€ 54,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
€ 29,95
Bekijk product
10-jarig jubileumartikelen

Kom kijken in Alblasserdam!

Kom naar onze winkel om alle limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen bekijken en eventueel  te passen. Onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden. De koffie staat klaar!

Reviews