< Terug

Aqua Back Single

De Vaude Aqua Back Single is een zeer geschikte fietstas voor allerlei soort tochten. De tas heeft een ruim hoofdvak en is een waterdichte rolsluiting. 

Meer details

€ 79,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Aqua Back Single

De Aqua Back Single is een achterfietstas van Vaude. Deze tas is zeer geschikt voor allerlei verschillende fietstochten. Van dagtochten tot lange fietsvakanties. De tas heeft een ruim hoofdvak, waarin gemakkelijk allerlei reisbenodigdheden meegenomen kunnen worden. De waterdichte rolsluiting is naar boven en naar onderen afsluitbaar, waardoor de inhoud van de tas gemakkelijk te bereiken is. Verder is de schouderband afneembaar en heeft de tas een reflecterend logo. Daarnaast heeft deze fietstas een QMR- (Quick Mount Release) Systeem, waarmee deze tas gemakkelijk aan de fiets te bevestigen is. 

De Aqua Back Single is gemaakt van 100% polyester, weegt 970 gram en heeft een volume van 24L. Verder is deze fietstas 27cm lang, 33cm breed en 19cm diep. Hij heeft een capaciteit van 12kg.

Producteigenschappen

  • Ruim hoofdvak
  • Waterdichte rolsluiting, die naar boven en onderen afsluitbaar is
  • Afneembare schouderband
  • Reflecterend logo
  • QMR Quick Release systeem
  • Gewicht: 970 gram
  • Volume: 24L
  • Draagcapaciteit: 12kg
  • Afmetingen:
    • Lengte: 27 cm
    • Breedte: 33 cm
    • Diepte: 19 cm
  • Materialen: polyester

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Technologieën

Green Shape

Het Green Shape label geeft aan dat producten met dit label bestaan uit milieuvriendelijke materialen die dankzij het bluesign® systeem energiebesparend zijn verwerkt, zonder bedenkelijke substanties. Het label staat voor producten die functioneel zijn, milieu- en sociaal vriendelijk geproduceerd zijn en die gemaakt zijn van duurzame materialen. In de producten zijn klimaatvriendelijke alternatieven gebruikt voor aardolie, zoals hennep, biokatoen en bio-kunststoffen. 

PFC vrij/Eco Finish

De Vaude Aqua Back Single is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze fietstas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie-afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Vaude Aqua Back Single het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)970
(Rug)zak inhoud in liter24
Lengte37cm
Diepte19 cm
Alternatieven
Ortlieb Back-Roller City QL1

Back-Roller City, schwarz

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)1520
EigenschappenWaterdicht
Inhoud 20 L
Hoogte 42 cm
€ 94,95
Bekijk product

Reviews