< Terug

Icebreaker Mer 260 Vertex LS Half Zip Herenga

De Icebreaker 260 Vertex LS Half Zip Herenga damestop is een baselayer van merinowol. Hij is vochtafvoerend, geurwerend en ademend. Verder heeft hij platte naden en is de stof verstevigd, wat comfort en bewegingsvrijheid biedt. 

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Icebreaker Mer 260 Vertex LS Half Zip Herenga

De 260 Vertex LS Half Zip Herenga is een baselayer damestop van Icebreaker. Deze top heeft lange mouwen en een halve rits. Deze top is gemaakt van merinowol, waardoor hij ademend, vochtafvoerend en geurwerend is. Verder heeft deze top verstevigde stof onder de armen, waardoor meer bewegingsvrijheid geboden wordt. Daarnaast zijn de naden plat en de schoudernaden offset, zodat irritaties op de huid worden voorkomen. Bovendien heeft deze top een verlengde achterkant, die bescherming biedt tegen de kou. De Icebreaker 260 Vertex Half Zip Herenga heeft een smalle pasvorm, weegt 280 gram (maat S) en is gemaakt van 100% merinowol. 

Producteigenschappen

  • Lange mouwen en halve rits
  • Ademend
  • Vochtafvoerend
  • Geurwerend
  • Verstevigde stof onder de armen
  • Platte, offset naden
  • Verlengde achterkant
  • Pasvorm: slim fit
  • Gewicht: 280 gram (maat S)
  • Materialen: merinowol

Materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Icebreaker 260 Vertex LS Half Zip Herenga damestop het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding

Specificaties

Kleur (basis)Snow/Black
Gewicht (gram)280
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Geurwerend, Vochtafvoerend
Materiaal100% Merinowol
PasvormSlim Fit
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Fjällräven Stina Fleece Vest Dames

FjällRäven Stina Fleece damesvest

Icebreaker Waypoint Roll Neck Sweater damestrui

Icebreaker Waypoint Roll Neck Sweater damestrui

Mammut Nair ML Jacket Women damesvest

Mammut Nair ML Hoody Jacket Dames

SeizoenWinterWinterWinter
Kleur (basis)GroenGrijsRoze
Binnenmateriaal (kleding)Primaloft
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
Gewicht (gram)260620313
€ 159,95
Bekijk product
€ 159,95
Bekijk product
€ 129,95
Bekijk product
Dames outdoor truien, fleeces en vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Twijfelt u tussen een vest of trui, of wilt u liever eerst passen? Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews