< Terug

Rab Geon Jacket Dames

De Rab Geon Jacket Dames, met middelgewicht Thermic™ stretchfleece, is speciaal ontworpen voor verschillende outdoor activiteiten.

Meer details

€ 89,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Bevat de Thermic™ stretchfleece constructie
  • Niet waterdicht

Omschrijving Rab Geon Jacket Dames

De Rab Geon Jacket Dames, met middelgewicht Thermic™ stretchfleece, is speciaal ontworpen voor verschillende outdoor activiteiten.

Onze Women's Geon Jacket is een uiterst veelzijdig kledingstuk. Aan de ene kant biedt het toegankelijk wintercomfort voor snelle wandelingen bij koud weer, klauteren en klimmen. Aan de andere kant zorgt de ,op polyester gebaseerde, Thermic™ stretchfleece constructie ervoor dat het net zo goed kan functioneren als een snelwerkende isolator voor de vroege zomerstart en koele rustperiodes. De jas heeft een flexibele pasvorm en een goed ademend vermogen. Andere belangrijke kenmerken zijn een paar discrete, harnasbestendige handzakken met rits en een gemakkelijk te openen YKK®-voorrits over de hele lengte.

Met zijn makkelijk flexibele atletische vorm en low-profile flatlock naden, zal de Geon Jacket comfortabel zitten, waardoor je warm en droog blijft tijdens al uw outdooractiviteiten.

Producteigenschappen:

  • Stijlvol
  • Geschikt voor al uw outdoor activiteiten
  • Thermic™ stretchfleece constructie
  • Kleur: grijs
  • Materiaal: Polyester en elastaan

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.   

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Blauw, Zwart
CapuchonNee
Binnenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyester
Gewicht (gram)350
EigenschappenComfortabel, Isolerend, Stijlvol, Stretch
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken2
GeslachtDames
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Kinetic plus Alpine Jacket herenjas

Rab Kinetic Alpine Jacket herenjas

Rab Firewall Jacket damesjas

Rab Firewall Jacket damesjas

Soort jasSoftshellHardshell
SeizoenHet hele jaar doorHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieNiet van toepassingDrielaags
Kleur (basis)GrijsRood
Capuchon JaJa
€ 239,95
Bekijk product
€ 289,95
Bekijk product
Dames outdoor truien, fleeces en vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Twijfelt u tussen een vest of trui, of wilt u liever eerst passen? Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews