< Terug

Odlo Ascent S-Thermic waterdichte damesjas

De Odlo S-Thermic is een lichtgewichte, waterdichte damesjas. De jas reguleert de lichaamstemperatuur goed, is ademend en comfortabel. Verder heeft de jas een verstelbare capuchon en drie zakken. 

Meer details

€ 249,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo Ascent S-Thermic waterdichte damesjas

De Ascent S-Thermic is een waterdichte damesjas van Odlo. Deze jas is zeer geschikt voor tijdens het wandelen. Van korte wandelingen door de stad tot lange hikes, deze jas zal ervoor zorgen dat u warm en droog blijft. Verder is deze lichtgewicht jas compact opvouwbaar en ademt hij goed. De jas is voorzien van een S-Thermic- en een G-LOFT-isolatielaag, waardoor hij u in alle omstandigheden goed warm zal houden. Daarnaast is deze jas afgewerkt met een waterdicht materiaal, waardoor u droog gehouden wordt als het regent. Bovendien biedt deze jas voldoende bewegingsvrijheid, waardoor hij comfortabel in het gebruik is.

Verder heeft de Odlo Ascent S-Thermic jas een capuchon die op drie punten verstelbaar is. Hierdoor kan de capuchon gemakkelijk aangepast worden aan verschillende hoofdvormen en kan deze over bijvoorbeeld een pet of koptelefoon heen gedragen worden. Daarnaast heeft deze jas drie zakken; twee zijzakken met rits en een binnenzak met rits. Dit zorgt ervoor dat er eenvoudig allerlei spullen meegenomen kunnen worden als u op pad gaat. 

Producteigenschappen

  • Waterdicht
  • Lichtgewicht
  • Ademend
  • Compact opvouwbaar
  • Bewegingsvrijheid
  • Verstelbare capuchon
  • Drie zakken; 2 zijzakken met rits en een binnenzak met rits
  • Waterkolom: 10000mm
  • Ademend vermogen: 10000 g/m²/24u
  • Materialen: 51% gerecycled polyamide, 37% polyamide, 12% elastaan
  • Voering: 100% gerecycled polyester
  • Pasvorm: regular fit

Materialen

(Gerecycled) polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyamide is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Technologieën

S-Thermic

De S-Thermic technologie van Odlo zorgt voor een zeer goede isolatie, ook bij natte weersomstandigheden. Deze isolatielaag is gevoerd met Primaloft®-materiaal. Verder is deze synthetische vulling volledig gemaakt van gerecyclede materialen. Het gevoel en uiterlijk van dons worden door deze synthetische vulling behaald. Ook houdt deze isolatie je goed warm, het isolerend vermogen is gelijk aan een jas die met 550-dons gevuld is. Bovendien zijn deze synthetische vezels waterdicht. 

G-LOFT® 

Odlo’s G-LOFT Eco-isolatie wordt in Europa geproduceerd is, biedt een ademend, lichte, temperatuurbestendige laag, die je beschermt tegen het weer. Deze laag heeft een zeer goede warmtecapaciteit, terwijl hij zeer licht is. Bovendien isoleert deze laag zelfs bij zeer koude of natte omstandigheden nog goed. Hierdoor is het ideaal om kledingstukken met deze isolatielaag te integreren in een lagensysteem.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Odlo Ascent S-Thermic waterdichte damesjas het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding 

Specificaties

Soort jasJack
Kleur (basis)Groen
CapuchonJa
EigenschappenAdemend, Comfortabel, compact, Lichtgewicht, Waterdicht
Aantal zakken3
WaterdichtJa
GeslachtDames
MateriaalElastaan, Gerecycled polyamide, Polyamide
PasvormRegular Fit
VullingPrimaloft® ThermoPlume®
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel