< Terug

Rab Cirrus Flex 2.0 Jacket Dames

rating 10/10 (1 review)

De Rab Cirrus Flex is een lichtgewichte damesjas die zowel als tussenlaag bij koud weer en als buitenlaag voor warm weer kan dienen tijdens uw outdooractiviteiten. Gemaakt van gerecycled polyamide. 

Meer details

€ 169,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Cirrus Flex 2.0 Jacket Dames

De Rab Cirrus Flex 2.0 is een lichtgewicht geïsoleerd damesjacket, die ideaal is wanneer de temperatuur daalt, maar u veel energie gebruikt tijdens een stevige wandeling en ook voldoende bewegingsvrijheid nodig hebt. De jas kan worden opgeborgen in de linker zijzak met een bevestigingslus. De Cirrus Flex 2.0 is voorzien van twee open opbergzakken aan de binnenzijde van de jas. De buitenkant van deze jas is gemaakt van gerecycled polyamide, en heeft ook een voering van polyamide. Al met al functioneert de Cirrus Flex 2.0 als ideale tussenlaag voor koud weer en een buitenlaag voor warm weer tijden al uw outdooravonturen. 

Productspecificaties 

  • Ademend
  • Bewegingsvrijheid
  • Gewicht: 318 gram
  • Materiaal: gerecycled polyamide
  • Pasvorm: Slim Fit 

Materiaal 

Gerecycled polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is daarnaast net als vele andere materialen schadelijk voor het milieu. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar en draagt bij aan de plastic soep in de oceaan. Polyamide kan echter heel goed gerecycled worden. Het gebruik van gerecycled polyamide vermindert zowel afvalberg als de afhankelijkheid van aardolie als bron. Gerecycled polyamide is hiermee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Specificaties

Soort jasDonsjas, Puffer jas
SeizoenHerfst, Lente
Kleur (basis)Blauw, Citadel, Eucalyptus, Grijs, Groen, Rood
CapuchonNee
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyamide
Gewicht (gram)318
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken3
GeslachtDames
PasvormSlim Fit
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Greenland Down Liner damesjacket

FjallRaven Greenland Down Liner damesjacket

Jack Wolfskin JWP Down dames bodywarmer

Jack Wolfskin JWP Down dames donsjack

Soort jasPuffer jasPuffer jas
SeizoenLenteLente
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)RoodGroen
Capuchon NeeNee
€ 227,96
Bekijk product
€ 159,95
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

rating 10/10 (1 review)
Waardering
5 sterren 1 reviews
4 sterren 0 reviews
3 sterren 0 reviews
2 sterren 0 reviews
1 sterren 0 reviews

rating
Exactly the product I wanted
Was trying to find this item, in this color - in many places but Antílope came through. Excellent shipping - even internationally. Can’t recommend enough!