< Terug

Rab Graviton herenjas

Deze Rab Graviton herenjas is een onmisbare midlayer. Een ideaal, lichtgewicht fleecejack voor wandelingen en bergavonturen. 

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Graviton herenjas

Deze Rab Graviton herenjas is een onmisbare midlayer. Voor Nederlandse wandelingen, en zeker ook voor buitenlandse bergwandelingen is dit lichtgewicht fleecejack ideaal. De stof heeft een ademend vermogen en een snelle afvoer. Dit maakt deze jas een uitstekende midlayer voor in de bergen.

De Graviton is gemaakt van Thermic Fleece, de voordelen van deze stof zijn dat warmte en duurzaamheid wordt gecombineerd met sneldrogende prestaties. Dit maakt deze jas efficiënt voor energieke activiteiten in de bergen. Deze jas is lichtgewicht en heeft een rasterrug voor een beter ademend vermogen. De jas wordt gekenmerkt door een fantastische stretch, volledige bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd door de ingezette mouwen. Met als laatst de slanke pasvorm is deze jas perfect om als laagje toe te voegen bij bergbeklimmen, waarbij klimmen, touwen of een harnas nodig kan zijn.

De Graviton heeft een dubbellaagse opstaande kraag met ritsbescherming en roll-over stof voor een goede, zachte bescherming rond de nek en kin. Dit garandeert extra comfort en windbescherming. Door een verlaagde zoom aan de achterkant word de achterkant van de heupen netjes bedekt, wat voor een naadloze pasvorm onder een harnas zorgt. Deze draagbare, temperatuurregulerende, warme jas is perfect voor alle avonturen in de bergen. 

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Winter
Kleur (basis)Grijs
Binnenmateriaal (kleding)Fleece
Gewicht (gram)376.5
EigenschappenAdemend, Comfortabel, compact, Lichtgewicht
Wasmachine bestendigJa, maar niet in droger
Aantal zakken3
GeslachtHeren
PasvormSlim Fit
Halskraag
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Sten Fleece herenvest

FjällRäven Sten Fleece herentrui

Fjallraven Buck Fleece heren fleecevest

FjällRäven Buck Fleece heren fleecetrui

FjallRaven Keb Fleece Hoodie Heren

FjallRaven Keb Fleece Hoodie Heren

FjallRaven Abisko Lite Fleece Jacket M

FjallRaven Abisko Lite Fleece Jacket M

SeizoenWinterWinterHet hele jaar door
Kleur (basis)GroenGrijsBlauwBlauw
Capuchon Ja
Gewicht (gram)340510
Eigenschappenvochtgeleidend
€ 159,95
Bekijk product
€ 189,95
Bekijk product
€ 199,95
Bekijk product
€ 149,95
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews