< Terug

Rab Ryvoan herenvest

Geschikte jas voor buitenavonturen. Hij heeft een comfortabele pasvorm, en dat zorgt voor goede bescherming tegen de kou. Met verschillende zakken kan je jouw waardevolle spullen veilig opbergen. 

Meer details

€ 109,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rab Ryvoan herenvest

Het Ryvoan Jacket is gemaakt van 100% gerecycled Thermic stretchfleece. Deze jas is perfect om je laagjes aan te trekken tijdens je dagelijkse buitenavonturen. Tijdens de gezellige kampvuuravonden of frisse wandelingen houdt de jas je warm. Als eerste biedt de jas veel bewegingsvrijheid, wat hem geschikt maakt voor verschillende activiteiten. Daarnaast transporteert de jas snel en ademt hij goed. Deze jas zal snel een favoriete laag zijn. 

De jas heeft een zachte opstaande kraag, stretchboorden bij de kraag, manchetten en een zoom. Hierdoor krijgt de jas een comfortabele pasvorm, en dat zorgt voor een goede bescherming tegen de kou. Je koude handen kun je opwarmen in twee zakken met zachte mesh voering, je waardevolle spullen kun je in het borstzakje kwijt. 

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Specificaties

Soort jasJack
SeizoenHerfst, Winter
Kleur (basis)Blauw, Footprint, Zwart
CapuchonNee
Gewicht (gram)543
EigenschappenComfortabel
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken3
GeslachtHeren
MateriaalFleece, Gerecycled polyester
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Power Stretch Pro Jacket heren

Rab Power Stretch Pro Jacket heren

Rab Geon Jacket Heren

Rab Geon Jacket Heren

Rab Superflux herentrui

Rab Superflux Hoody herenvest

SeizoenHet hele jaar doorHet hele jaar door
Kleur (basis)GrijsGroenGraphene/Black
Capuchon JaNeeJa
Binnenmateriaal (kleding)PolyesterPolyesterPolyester
Buitenmateriaal (kleding)PolyesterPolyesterPolyester
€ 179,95
Bekijk product
€ 89,95
Bekijk product
€ 119,95
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews