< Terug

The North Face Glacier Pro Full Zip heren

De The North Face Glacier Pro Full Zip is een sneldrogend, lichtgewicht en vochtregulerend herenvest, gemaakt van gerecycled materiaal. Dit vest heeft drie zakken en is slijtbestendig rondom de schouders en nek.

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving The North Face Glacier Pro Full Zip heren

De Glacier Pro Full Zip is een herenvest van The North Face. Deze fleece is gemaakt van gerecycled materiaal, wat het een duurzame keuze maakt. Verder houdt dit vest lucht vast met luchtzakken, zonder dat dit het ademend vermogen benadeelt. Door de speciale FlashDry-XD-technologie van The North Face is dit vest sneldrogend, lichtgewicht en vochtregulerend. Daarnaast heeft dit vest slijtbestendige stukken op de schouders en bovenkant van het lichaam, waardoor dit vest extra lang meegaat. Bovendien heeft deze fleece 3 zakken met rits; 2 zijzakken en een borstzak. Hierdoor kunnen gemakkelijk allerlei reisbenodigdheden meegenomen worden. Ook heeft het vest elastische manchetten. 

Producteigenschappen

  • Houdt lucht vast
  • Sneldrogend
  • Vochtregulerend
  • Lichtgewicht
  • Slijtbestendige stukken op de schouders en bovenkant van het lichaam
  • 3 zakken; 2 zijzakken en een borstzak
  • Elastische manchetten
  • Materialen: 100% gerecycled polyester

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Technologieën

The North Face FlashDry-XD

FlashDry™-materialen zijn ontwikkeld als een tweede huid. Dit materiaal werkt vochtregulerend, waardoor je droog, koel en comfortabel blijft. Het trekt vocht naar het oppervlak van het materiaal en voert het daarna zo snel mogelijk af, waarna het verdampt. Dit maakt dat FlashDry sneldrogende materialen zijn. Verder is FlashDry lichtgewicht. Het is gemaakt om als eerste laag na de huid gedragen te worden. Het verschil tussen de normale FlashDry en Flashdry-XD, is dat FlashDry-XD verhoogde slijt- en scheurbestendigheid heeft.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u het The North Face Glacier Pro Full Zip herenvest het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
CapuchonNee
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Milieuvriendelijk, Sneldrogend, Vochtafvoerend
Aantal zakken3
GeslachtHeren
PasvormRegular Fit
AntibacterieelNee
WinddichtNee
Halskraag
Ook gedacht aan?
Alternatieven
The North Face 100 Glacier Full Zip herenvest

The North Face 100 Glacier Full Zip herenvest

The North Face Glacier Pro 1/4 Zip herenvest

The North Face Glacier Pro 1/4 Zip herentrui

SeizoenWinterWinter
Kleur (basis)ZwartZwart
Capuchon NeeNee
EigenschappenLichtgewichtVochtafvoerend
Aantal zakken21
€ 84,95
€ 79,95
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews