< Terug

FjallRaven Sambava Shade Shorts herenbroek

Ideaal voor al uw zomerse outdooractiviteiten is de FjallRaven Sambava Shade Shorts. Deze broek is lichtgewicht en erg ademend, waardoor deze geschikt om urenlang comfortabel te dragen!

Meer details

€ 109,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Sambava Shade Shorts herenbroek

De FjallRaven Sambava Shade Shorts is een praktische korte broek voor heren. Deze broek is gemaakt van G-1000 Air, wat ervoor zorgt dat de broek ademend en lichtgewicht is. Hiernaast zorgt dit ervoor dat de broek slijtvast is en hierdoor jarenlang meegaat! De broek beschikt over een elastische taille, wat zorgt voor optimaal comfort tijdens het wandelen.

Om ervoor te zorgen dat u al uw noodzakelijke spullen met u mee kunt dragen, beschikt de Sambava Shorts over 7 zakken: 2 steekzakken, 2 zakken op de broekspijpen, een zak op de zak van de linkerbeen en een zak aan de binnenkant. Om ervoor te zorgen dat deze broek waterafstotend blijft, is deze te behandelen met Greenland Wax. Kortom, bent u op zoek naar een lichtgewicht en slijtvaste korte broek voor heren, dan is de FjallRaven Sambava Shade Shorts ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Praktisch
  • Ademend
  • Lichtgewicht
  • Slijtvast
  • 7 zakken
  • Materialen: G-1000 Air, polyester, katoen

Materialen

G-1000 Air

G-1000 Air is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam en goed ademend is. Daarnaast biedt G-1000 bijna 100% bescherming tegen UV.  G-1000 Air kan behandeld worden met Greenland Wax. Door de broek te waxen, wordt de stof beter wind- en waterafstotend. Waxen zorgt er alleen ook voor dat de stof zwaarder en minder ademend wordt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenZomer
Kleur (basis)Beige, Blauw, Grijs
Binnenmateriaal (kleding)Katoen , Polyester
Buitenmateriaal (kleding)katoen, Polyester
Gewicht (gram)270
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht
Aantal zakken7
GeslachtHeren
PasvormRegular Fit
Type broekKorte broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven High Coast Shorts M

FjallRaven High Coast Shorts herenshort

FjallRaven Travellers MT Shorts M

FjallRaven Travellers MT Shorts herenbroek

FjallRaven High Coast Hike Shorts M

FjallRaven High Coast Hike Shorts heren

SeizoenZomerZomerZomer
Kleur (basis)GrijsBlauwGrijs
Buitenmateriaal (kleding)G-1000® Original: 65% polyester, 35% katoen
Gewicht (gram)216255200
EigenschappenWinddichtSneldrogendSneldrogend
€ 94,95
Bekijk product
€ 124,95
Bekijk product
€ 109,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews