< Terug

Mammut Runbold Zip Off Pants Men herenbroek

De Mammut Runbold Zip Off Pants zijn onmisbaar tijdens uw wandeling. Deze robuuste herenbroek is afritsbaar en beschermt u tegen onverwachte omstandigheden. 

Meer details

€ 139,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Afritsbaar
  • Robuust
  • Slechts 2 zakken

Omschrijving Mammut Runbold Zip Off Pants Men herenbroek

De Mammut Runbold Zip Off Pants is een multifunctionele broek voor heren, die geschikt is voor al uw outdooractiviteiten. Deze robuuste broek biedt een UV-bescherming van UPF 50+, waardoor u altijd beschermd bent, ook in de zon. Hiernaast is deze broek afritsbaar, waardoor u als het warmer wordt, deze broek gemakkelijk kunt afritsen. Op deze manier blijft u altijd comfortabel als u de Runbold Zip Off Pants aanheeft. 

Deze broek is erg elastisch en biedt veel bewegingsvrijheid, waardoor deze broek ideaal is om te dragen tijdens het wandelen of klimmen. Hiernaast is het materiaal van deze broek erg robuust en kan dus wel tegen een stootje. Kortom, bent u op zoek naar een robuuste en comfortabele afritsbroek, dan is de Mammut Runbold Zip Off Pants ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Multifunctioneel
  • Robuust
  • UV-bescherming
  • Afritsbaar
  • Elastisch
  • Bewegingsvrijheid
  • Gewicht: 328 gram
  • Materialen: polyamide, spandex

Materiaal

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Zomer
Kleur (basis)Blauw, Grijs, Zwart
Gewicht (gram)328
EigenschappenComfortabel, Sneldrogend, UV-bescherming, vochtgeleidend
Aantal zakken2
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënNee
PasvormAthletic Fit
Type broekAfrits broek
UV beschermingUPF50+
Alternatieven
FjallRaven Travellers MT Zip-off Trousers M

FjallRaven Travellers MT Zip-Off Trousers herenbroek

Kleur (basis)Grijs
Gewicht (gram)380
EigenschappenSneldrogend
Aantal zakken5
Garantie (jaar)2 jaar
€ 164,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews