< Terug

Collonil Active Combi Set (Wash+Wash In)

De Collonil Active Combi Set bevat twee wasmiddelen waarmee u uw outdoor- en sportkleding kunt onderhouden. Met deze set bent u voordeliger uit, dan dat u de twee wasmiddelen individueel zou kopen.

Meer details

€ 23,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Collonil Active Combi Set (Wash+Wash In)

De Collonil Active Combi Set bevat twee wasmiddelen die helpen bij onderhouden van uw outdoor kleding. Deze wasmiddelen zorgen ervoor dat uw kleding extra water- en vuilafstotend wordt. Verder blijft het ademend vermogen en de kleur behouden. Ook zijn deze wasmiddelen geschikt voor alle materialen, waarbij u kunt denken aan dons, softshell en goretex. U kunt deze wasmiddelen in 1 wasbeurt gebruiken. Als u de wasmiddelen in 1 wasbeurt wil gebruiken dan moet u de Textile Wash in het hoofdwasbakje en de Wash In in het wasverzachtersbakje van de wasmachine. 

Specificaties

Kleur (basis)Transparant
Fles inhoud (ml)250
Alternatieven
Organotex Wash-In Textile Waterproofing

Organotex Wash-In Textile Waterproofing

Organotex BioCare Sport Textile Wash

Organotex BioCare Sport Textile Wash

Fles inhoud (ml)500500
Soort onderhoudsproduct Impregneermiddel kledingWasmiddel
€ 24,95
Bekijk product
€ 17,95
Bekijk product
Onderhoudsmiddelen

Kom kijken in de winkel 

Niet goed wetend welke onderhoudsmiddelen het beste passen bij uw kledingstuk? Wees welkom in onze winkel in Alblasserdam. Wij adviseren u met alle passie welk onderhoudsmiddel u het best kunt gebruiken en op welke manier!

Reviews