< Terug

Hestra Buvika Deerskin handschoenen

De Buvika van Hestra is een stijlvolle gevoerde handschoen speciaal voor dames. Deze handschoen is niet alleen stijlvol, maar ook erg isolerend en comfortabel.

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hestra Buvika Deerskin handschoenen

De Buvika van Hestra is een stijlvolle handschoen speciaal ontworpen voor dames. Doordat het buitenmateriaal van de Buvika gemaakt is van hertenleer is deze niet alleen stijlvol, maar ook erg isolerend en comfortabel. Zo blijven uw handen altijd heerlijk warm. Hiernaast zorgt het leer ervoor dat de handschoen slijtvast en is en jarenlang meegaat. 

Ook de voering van de Buvika is erg isolerend, waardoor uw handen heerlijk warm blijven. Doordat de voering van fleece is, is deze ook uiterst comfortabel. De pols van de handschoen is licht elastisch, wat ervoor zorgt dat deze goed op uw handen aansluit. Ook de voorgevormde vingers zorgen ervoor dat de Buvika perfect op uw handen aansluit. Kortom, bent u op zoek naar een isolerende en stijlvolle handschoen voor dames, dan is de Hestra Buvika ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Slijtvast
  • Isolerend
  • Comfortabel
  • Licht elastische pols
  • Voorgevormde vingers
  • Materialen: hertenleer, wol, polyamide, polyester

Materialen

Wol

Wol heeft verschillende natuurlijke eigenschappen. Zo zorgt wol voor een goede vocht- en temperatuurregeling en is de wol ademend. Wol is daarnaast duurzaam en slijtvast. Ook is dit materiaal vuilafstotend en brandwerend.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide, Polyester, Wol
Buitenmateriaal (kleding)Deerskin
Wasmachine bestendigNee
WaterdichtNee
GeslachtDames
Voorgevormde vingersJa
Handschoen / wantHandschoen
Alternatieven
Hestra Deerskin Primaloft handschoenen

Hestra Deerskin Primaloft handschoenen

Hestra Deerskin Primaloft Rib handschoenen

Hestra Deerskin Primaloft Rib handschoenen

SeizoenWinterWinter
Kleur (basis)ZwartZwart
Binnenmateriaal (kleding)PolyesterPolyester
Buitenmateriaal (kleding)LeerLeer
EigenschappenExtra warmAdemend
€ 109,95
Bekijk product
€ 109,95
Bekijk product
Outdoor handschoenen

Kom passen in de winkel 

Twijfelt u welke nekwarmer te kiezen? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Antilope Outdoor
Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam

Reviews