< Terug

Hestra Zenith Mitt handschoenen

De Zenith Mitt is een waterafstotende en winddichte want van Hestra. Deze unisex want is ideaal om te dragen tijdens zowel uw winterse outdooractiviteiten als tijdens uw dagelijks leven.

Meer details

€ 89,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hestra Zenith Mitt handschoenen

De Zenith Mitt van Hestra is een lichtgewicht want, die onmisbaar is tijdens uw winterse outdooractiviteiten. Deze want is waterafstotend en winddicht, waardoor u deze in elke weersomstandigheid kunt dragen. Zo blijven uw handen altijd heerlijk warm. 

Door het slijtvaste polyester op de palm van de hand is de want geschikt voor verschillende outdooractiviteiten en gaat deze jarenlang mee. Hiernaast zorgt dit voor optimale grip. Rondom de pols is de want elastisch, waardoor deze perfect op uw hand aansluit en de warmte goed vasthoudt. Kortom, bent u op zoek naar een comfortabele want die geschikt is om te dragen tijdens alle weersomstandigheden, dan is de Hestra Zenith Mitt ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Lichtgewicht
  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Slijtvaste palm
  • Elastische pols
  • Isolerend
  • Materialen: polyester, polyamide

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

SeizoenHerfst, Winter
Kleur (basis)Groen
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Polyamide, Polyester
EigenschappenWaterafstotend, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
GeslachtUnisex
Voorgevormde vingersJa
Handschoen / wantWant
Outdoor handschoenen

Kom passen in de winkel 

Twijfelt u welke nekwarmer te kiezen? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Antilope Outdoor
Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam

Reviews