< Terug

The North Face W Apex Insulated Etip Glove

De The North face W Apex Insulated Etip Glove is een touchscreen-compatibele, winddichte dameshandschoen met een grippende handpalm. Verder verwarmen deze handschoenen goed.

Meer details

€ 54,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving The North Face W Apex Insulated Etip Glove

De W Apex Insulated Etip Glove is een dameshandschoen van The North Face. Deze handschoenen zijn compatibel met touchscreen en hebben een handpalm met siliconen patroon, die zorgt voor grip. Deze handschoenen zijn winddicht, met een vulling van gebreid polyester. Verder hebben deze handschoenen door de speciale isolatie een goed verwarmend vermogen, ook bij regen en sneeuw. Daarnaast hebben deze handschoenen speciale manchetten, die het aan- en uittrekken gemakkelijker maken. Ook beschikken deze handschoenen over een koppelclip, waarmee de handschoenen aan elkaar te klikken zijn, wanneer deze niet worden gebruikt. 

Producteigenschappen

  • Pasvorm voor dames
  • Touchscreen-compatibel
  • Siliconen handpalm, die zorgt voor grip
  • Winddicht
  • Verwarmen goed, ook bij regen en sneeuw
  • Manchetten, die het aan-/uittrekken gemakkelijker maken
  • Koppelclip om de handschoenen mee aan elkaar te klikken
  • Materialen: gerecycled polyester, elastaan

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Technologieën

PFC vrij/Eco Finish

De The North face W Apex Insulated Etip Glove is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze handschoenen is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie-afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de The North Face W Apex Insulated Etip Glove dameshandschoenen het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Gerecycled polyester
EigenschappenLichtgewicht, Touch, Winddicht
WinddichtJa
Alternatieven
The North Face Etip Recycled Glove

The North Face Etip Recycled Glove

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Wasmachine bestendigNee
€ 44,95
Bekijk product
Outdoor handschoenen

Kom passen in de winkel 

Twijfelt u welke nekwarmer te kiezen? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Antilope Outdoor
Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel