< Terug

Jack Wolfskin Glacier Canyon Parka herenjas

De Jack Wolfskin Glacier Canyon is winddichte, waterdichte en ademende herenparka. Hij heeft een op 3 manieren verstelbare capuchon. Door de 6 zakken is het gemakkelijk om verschillende eigendommen mee te nemen. 

Meer details

€ 299,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Glacier Canyon Parka herenjas

De Glacier Canyon is een herenparka van Jack Wolfskin. Deze warme parka is ideaal voor in de herfst en de winter. Door het speciale TEXAPORE CORE-materiaal is deze jas wind- en waterdicht en ademt deze goed. Verder heeft de jas een op 3 manieren verstelbare, afneembare capuchon, die daardoor gemakkelijk aan te passen is aan verschillende hoofdgrootten. Ook heeft de parka 6 zakken; 2 heupzakken, 2 borstzakken, een armzak en een ruime binnenzak. Hierdoor zijn gemakkelijk verschillende benodigdheden mee te nemen. Daarnaast heeft deze jas een elastisch trekkoord, te bereiken via de handzakken, om omtrekkende kou tegen te gaan. De Jack Wolfskin Glacier Canyon herenparka heeft een normale pasvorm en weegt 1520 gram (maat M). De bovenstof van deze jas is gemaakt van 100% polyamide, de voering van 100% polyester en de wattering van 100% gerecycled polyester.

Producteigenschappen

  • Winddicht
  • Waterdicht
    • Waterkolom:
  • Ademend
    • Ademend vermogen:
  • Capuchon op 3 manieren te verstellen, ook afneembaar
  • 6 zakken; 2 heupzakken, 2 borstzakken, armzak, binnenzak
  • Elastisch trekkoord
  • Pasvorm: regular fit
  • Gewicht: 1520 gram (maat M)
  • Bovenstof: polyamide
  • Voering: polyester
  • Wattering: gerecycled polyester

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Technologieën

TEXAPORE-CORE

De betrouwbare allweather-beschermingstechnologie TEXAPORE CORE biedt een ademende bescherming tegen regen en wind. Jack Wolfskin's klassieke TEXAPORE-materiaal is gegarandeerd waterdicht*, winddicht en ademend**.

*Waterdicht: 10.000 mm

**Ademend vermogen: 6.000 g/m²/24hrs

PFC vrij/Eco Finish

De Jack Wolfskin Glacier Canyon herenparka is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Jack Wolfskin Glacier Canyon herenparka is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie-afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Jack Wolfskin Glacier Canyon herenparka het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding 

Specificaties

Soort jasParka
Twee/drielaags constructieTweelaags
Kleur (basis)Groen
CapuchonJa (afneembaar)
Gewicht (gram)1520
EigenschappenAdemend, Milieuvriendelijk, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken6
BovenmateriaalPolyamide
GeslachtHeren
PasvormRegular Fit
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding
Zo eenvoudig onderhoud je jouw schoenen en kleding

Waar let je op bij het onderhouden van jouw wandelschoenen en outdoorkleding? Wij vertellen je er meer over.

Lees het volledige artikel